torstai 1. marraskuuta 2007

Torstai...taas! Kylläpä viikon menee hurjaa vauhtia...

...justiinsahan oli maanantai ja nyt jo työ viikko lopuillaan. Toisaalta ei haittaa, yhden yön jälkeen saan nukkua kunnolla. Kerta kaikkiaan todella inhottavaa kun syystä tai toisesta en pysty nukkumaan enään kunnolla, koiran unta vaan. Ja lopulta kun nukahtaa kunnolla niin jo kello soi viiden korvilla että nyt töihin, huoh. Joka aamu on vaan vaikeampi päästä ylös. Ja tottakai jotta oravan pyörä olisi valmiina niin päivät ja hermot menee sitä rataa mitä voi puoli nukuksissa vaan mennä, jokainen on varmaan sen koennut joskus. Ei ole herkkua. Lauantaina saan nukkua :) Riku antaa joka lauantai nukkua minun johonkin n yhdeksään asti joten saan sitä unta edes pari tuntia enemmän. Ja Rikulle puhuin tuossa että mitäs jos ottaisin pe-la väliseksi yöksi unilääkkeen. Minulla niitä on vielä aika lailla. Siitä vuoden takaisesta jupakasta sain lääkäriltä niitä kun samanlaisia uni vaikeuksia oli. Mutta jos otan sen lääkkeen niin minun täytyy tietää että Riku herää yöllä jos tarvitsee, minä meinaan olen pelistä pois koko yön :)

Tänään olin rohkea ja olin papassa!! Se on kyllä kamalaa ja onneksi sitä ei tarvitse kun viiden vuoden välein. Nyt se on tehty ja tulokset tulee 2-3 viikon päästä. Lapset oli sillä välin vankilalla, ei ne kyllä ehtinyt olla kun 25min siellä kun jo menin pilaamaan leikit :) Oltiin me siellä kuitenkin kolmeen asti kun lapset halusivat leikkiä. Minä torkahtelin siinä nojatuolissa kun mummu ja lapset tekivät kirja tilauksia keittiössä :) On kiva mennä kylään torkkumaan, mutta minkäs teet kun ei silmät auki pysy vaikka mitä teet.
samanlailla on käynyt kotona nyt monena päivänä, olen nukahdellut vaikka kuinka pisti vastaan.

Illalla käytiin vaarilla korsossa. Isä esitteli hienoa tekelettään tosin se on vielä paloina ja kaikki palatkaan ei ole valmiita mutta hienot oli suunnitelmat paperilla :) Niin siis isä tekee Lotalle nukkekotia joululahjaksi. Lapsilla oli hauskaa kun isä kuvasi kameralla ja tallennettiin Laukan lasten versiot PMMP:n pikkuveli -laulusta ja mikä se on " Taivas lyö tulta..." -laulusta :)
Isälle TAAS puhuin siitä tupakka asiasta ja kuinka on itsellä lopettaminen sujunut. Ja nyt hän lupasi myös lopettaa tupakan polton, HELVETIN HIENOA!!!!!! :D Anteeksi huuto mutta olen kyllä tyytyväinen. Tosin Eira sanoi että meinaan muuttaa kokonaan ala-kertaan sitten kun se päivä koittaa :)

Jaa mutta House on alkanut, sitä katsomaan ja sitten aa aa tai kokeilen ainakin tuleeko uni ja jos tulee niin missä pätkissä tänä yönä...

Heipparallaa!!

tiistai 30. lokakuuta 2007

Kohta 3 viikkoa polttamatta

Onpa aika mennyt hurjaa vaihtia. Nyt on ollut torstaista lähtien tosi vaikeaa lopettamisen kanssa. Hurjan levoton ja hermostunut olen. Yöt on rikkonaisia ja se syöminen. Herranjumala sitä syömistä ja mässäämistä. Viikonloppunakin vetäsin 2 sulkaa levyä, en pystynyt lopettamaan. NIIN kamala suklaan himo oli. Sitten kamala morkkis päällä!!! Koskaan en ole tajunnut ihmisiä kenelle tulee se suklaan himo mutta nyt ymmärrän hyvin. Syön muutenkin tosi paljon, tai enemmän kun ennen. Maistuuhan se paremmallekkin.
Jotenkin arvasin tämän tulevan ja sallin itselleni sen nyt vielä, mutta kohtuus kaikessa herran jestas!!! Pitää vaan tarkkailla ettei paino kamalasti nouse. Sitten alkaa urakalla sitä tiputtamaan. Kuulin että meidän talossa on punttisalikin :)

Sunnuntaina oltiin kaikki uimassa itiksen uimahallissa ja lapsilla oli hurjan hauskaa.

Eilen oltiin Katjan kanssa lenkillä, se tavallinen 1.5h. Nyt otin just pannarin uunista ja menen antamaan lapsosille välipalaa. Joten en ehdi enempää kirjoittelemaan. Aleksin ja Lotan kanssa olen ottanut enemmän ja vähemmän yhteen. Minä niin rakastan noita eri kausia!!!!!
Nyt on ollut jotenkin taas melko raskasta kotona, kiukuttelevat lapset, omat vatsa ongelmat, vähäiset yö unet, Lotasta huoli, tupakan lopettaminen, ja tuo yksi, kodin pyörittäminen. Liekkö tämä kaamos aikakin vielä vahvistaa tätä oloa mutta joskus ajattelen että heitän hanskat tiskiin. Nyt kun iskisi joku kamala maha tai flunssa tauti niin tämä äiti varmaankin sekoaisi/romahtaisi. Sitä en kyllä kestäisi tähän sekaan enään.

Sain nyt Lotalle lääkärille aikaa terkkariin, se on kyllä vasta ens kuun lopulla joten se neurologi menee varmaan ens vuoden puolelle.

nyt pannaria...