sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Lapsuuden muistoja

Sain tädiltäni lauantaina kassillisen piirustuksia. Siellä oli iso kasa minun piirtämiäni kortteja ja muita raapustuksia, jotka olen omalle mummulleni aikonani pikku tyttönä tehnyt. Sormet syyhytyten niitä katselin, pari kuvaa sai todella kovat naurut, kyyneleet lensi ja happi ei kulkenut :) Yksi oli tehty kun olin varmaan vuoden tai jotain, pelkkää väri sotkua vaan :) Samassa kassissa oli myös oman isäni tekemiä piirrustuksia, hänen olessa pieni poika.
Kassissa oli myös monta kirjettä mitä olen mummulleni kirjoitellut :)

Aivan ihana lahja, vaikka ei tätini lahjaksi sitä tarkoittanut mutta siltä se tuntuu. Niitä säilytän tallessa ja joskus voin niitä näyttää omille lapsen lapsille.
Olen minä meidänkin lasten tekeleitä säästellyt, tietenkään en kaikkia kun ei ole sellaisia säilytystiloja missä niitä voisi pitää. Parhaimmaat ja hauskimmat on tallessa, ja ehkä minä ne annan heille kun he saavat omia lapsia.

Muuten lauantai oli kurja päivä, oltiin Tampereella hautajaisissa. Matkat meni kivasti lasten kanssa, kiitos nykyajan (kännykät ja monitorit ->piirretyt) :)

Tänään oltiin oikein "reissussa". Lähdettiin junalla hesaan, siellä käytiin ensin Carollissa syömässä ja siitä käveltiin Luonnontieteiden (tms.) museoon. Upea paikka, kertakaikkiaan. En ollut koskaan aikaisemmin siellä käynyt. Täytettyjä eläimiä luonnollisessa koossa, luurankoja, luita ja kiviä/fossiileita mitä sai koskea. Laatikoissa oli kaiken maailman ötökäitä. Lapset oli aivan tohkeissaan, varsinkin karhun näkemisestä ja hirven oikea koko hieman pelotti. Dinosaurusten luurangot oli myös kiehtovia, oliko ne oikeasti niiiiin isoja... Hieno paikka, todella!!!

Ensi viikosta on tulossa taas aika raskas viikko, tiedän sen jo nyt. Joudun luultavasti taas tekemään ylitöitä, ainakin tiistaina (jollen jo huomennakin). Muuten ei ole mitään suunnitelmia ensi viikolle. Ei sitä kyllä jaksakkaan varmaan sen kummempaa. Kuhan saa tämän bändin ja kodin jotenkin hoidettua, niin hyvä.