lauantai 11. elokuuta 2007

Arkea arkea :)

Muksut nukkui aamulla vaille yhdeksään ja siitä päivä sitten lähti käyntiin.

Pyykin pesua oli koko päivä, alhaalla pesutuvalla pesin lakanat.
Päivällä oltiin ostamassa Aleksille koulupöytä ja tuoli. Ihan perus mallit hommattiin nyt, ostetaan sitten parempi kun saa tietokoneen.
Matkalla sieltä käytiin hesessä syömässä ja lapset pääsi pallomereen :)
Kaupassa kävin Miron kanssa myös.

Viiden jälkeen lähdin lasten kanssa tuohon omalle pihalle ja Riku lähti kalaan kaverinsa kanssa merelle veneellä.
Vasta puoli kahdeksan tultiin kotiin ja tiskihommaa oli sitten. Lapset saivat pelailla.
Innostuin siivoamaan parvekkeenkin vaikka suunnittelin sitä myöhemmäksi, no nyt se on tehty. Lasit pitää vielä pestä jossakin vaiheessa. Jätin vaan tarvikkeet Jussille ja Lauralle, pitänee ne hakea sieltä.

Aika tavallinen päivä oli taas, tästä se arki alkaa vaikka lomaa vielä onkin 3 viikkoa jäljellä :)

Kello on jo 22.40 ja Riku on kalassa vielä.
Join pari olutta tuossa ja huh alkaa väsy painaan. Samalla tässä kuuntelen musiikkia mp3 soittimesta, ihanaa kun on niin rauhallista.
Huomenna pitäis mennä neljän jälkeen Katjalle ja Jarille ja siitä sitten kuuden korvilla vankilalle. Lapset haluaa pestä omat pyöränsä.

Minnan kanssa suunniteltiin sellaista yhteistä päivää/iltaa. Pitänee vaan Rikun kanssa puhua mikä olisi hyvä päivä. Olisi kyllä ihanaa päästä kotoota pois välillä, miettisi muita asioita hieman. Saas nähdä koska se toteutuu...

Tänään on ollut sellainen hieman outo päivä, tai outo mieli. Kamalasti erinäisiä asioita pyörinyt mielessä. Miten se voi heti alkaa kun kotiin pääsi. Jotain piristävää pitää keksiä. Onko olemassa sitä 30 kympin kriisiä???? Saakeli alkaa tympäsemään kun samaa rataa ollaan/olen mennyt viimeiset 7v. Mitähän sitä keksisi... On monta asiaa mitä haluan, mutta ei ne toteudu ei millään, itsestä se on vaan kiinni. Ei vanhalle koiralle niin vaan uusia temppuja opeteta :)
Toisaalta, Rikukin on 3-5 päivää/iltaa poissa kotoota viikosta niin miksikös minä en voisi... edes joskus... muutamaksi tunniksi. Mutta toisaalta jos minä olisin niinä päivinä pois kun Riku on kotona niin eihän me koskaan nähtäis kunnolla, eli ei sekään kait ole hyvä. Patti tilanne :) Kumpi kampi... :) Menipä taas syvälliseksi!!!

Tampereelle kun mentiin niin sanoin että haluan käydä hautuu maalla mutta eipä sinne asti päästy, se harmittaa aika paljon. Siitä on muutama vuosi kun siellä olen käynyt viimeksi.

Jaahas, Riku laittoi viestiä että on tulossa kotiin päin. Kait sitä pitää lopetella ja ajatella taas nykyhetkisiä asioita eikä harmitella muita asioita :)

Huomenna voisi yrittää mennä ottamaan arskaa jonnekkin lasten kanssa!!!

perjantai 10. elokuuta 2007

Kotona jälleen -Ihan kivaa toisaalta

Tosiaan serkku poppoo tuli ja sitä menoa tosiaan riitti, herran jestas :) No, kyllä tähän maailmaan melua mahtuu :) Lapsilla oli todella hauskaa keskenään, tytöt tekivät paljon kahdestaan tyttöjen juttuja ja Lotta tykkäsi. Pojat... no pojat on poikia, vähän väliä oli nyrkit pystyssä :) Ei vaan oli ne kiltistikkin. Kaikin puoli aivan upea reissu takana, ilman mitä mahtavimmat ja tekemistä riitti.
Kaiken tuon kruunasi tämän päiväinen reissu särkänniemeen. Yhden korvilla oltiin siellä ja juostiin laitteesta toiseen. Pojat oli niin tohkeissaan että lähti välillä juoksemaan suin päin uusia laitteita, ja minä ja Riku pää punaisena karjuttiin että hei hei yhdessä mennään :)
Käytiin delfinaariossa ja se oli Miron lempi juttu, ilmeestä päätellen. Innokkaasti taputti ja naama kuin hangon keksi :) Aleksi piti kovasta planetaariosta, siellä oli kertomus nyt mustista aukoista. Ja se kun muutenkin on aivan hulluna avaruuteen yms. niin se oli haltioissaan :) Kotona se selaili vielä omaa isoa avaruus kirjaansa.

vaille seitsemän lähdettiin kotimatkalle. Hieman oli vilkkaan puoleinen takapenkki meillä :)
21 oltiin kotona ja minä heti pistin pyykkikoneen päälle ja purin kaikki laukut. Kävin hakemassa hieman evästä kaappiin nesteeltä. Riku käytti lapset suihkussa ja n 23 ne meni sänkyihin.

Nyt on olo ryytynyt mutta kiva reissu takana, mutta ihan kiva oli tulla kotiinkin.
Huomenna Riku menee rakennuksille eli arki alkaa :) Mulla olisi pyykki huoltoa ja isällä pitää käydä jos ovat kotona, palautan videokameran. Aleksilla hajosi remmikengät mökillä joten ne pitää ostaa huomenna.

Aleksille ostettiin särkänniemestä muistoksi avaimenperä, mihin saa laittaa oman avaimen. Sellainen kun sille annetaan ensi viikolla. Ensi viikolla se nyt sitten menee kouluun ja alkaa 9v rutistus pojalla :) Milloin siitä noin iso kasvoi... Minun vauva... :)
Nyt riennän suihkuun ja sitten oman peiton alle telkkaa katsomaan.

tiistai 7. elokuuta 2007

Hellettä, uimista ja kiukkua

Joopa, en ole edes jaksanut nyt kirjoitella tänne. Kun lasten kanssa painaa pihalla 12h päivässä plus muut hommat päälle niin sitä on aika kuitti kun lapset saa nukkumaan :)
Ihanaa täällä silti on :)

Isä tosiaan eilen tuli ja ne kaivoi ojaa Rikun kanssa, muksut tottakai oli apuna :) Kaikkea mahdollista pihalla hommailtiin ja lapset oli todella innoissaan vaarin saapumisesta.
Luulen että tämä mökkeily käy lasten hermoille, todella lyhyt pinna niillä on ollut pari päivää. No, kuhan aina keksin jotain uutta kivaa ja jännää niin hyvin mennään taas eli paljon meikäläiseltä vaaditaan, heh :)

Tänään miehet laittoi sen lavuaari putken paikoilleen ja nyt kelpaa pestä astioita! Sitten uurastivat tynnyrisaunan katon kimpussa. Laittaavat uuden huopa katon siihen. Hieman oli lämmin päivä siihen hommaan, auringossa yli +40 astetta, minä kannan olutta ja limpparia miehille alas koko ajan :)
Tänään uitiin alvariinsa lasten kanssa ja ne nautti kun minäkin lilluin niiden kanssa, kerättiin marjoja, pelailtiin. Tehtiin VAIKKA mitä, kiukuteltiinkin puolin ja toisin :)
Mulla alkoi kuukautiset, blaah.... Eli huomenna voi vielä uida mutta sitten ei enään.

kello on nyt 23, ja vartti sitten lapset nukahtivat vasta.
Huomenna tänne saapuu serkku poppoo, Jari ja Katja + lapset eli eloa on luvassa monin kertaisena :)
Meidän särkänniemi reissu siirtyy nyt näillä näkymin lauantaille, katsotaan nyt.

Voi olla etten kirjoittele tänne kun vasta aikaisintaan perjantaina, katsotaan nyt. Illalla on aina ihan valmista sänky kamaa :)
Mutta on tämä lomailu niin ihanaa että!!!!!

sunnuntai 5. elokuuta 2007

Lämmin päivä, hieman tuulista

Eilen oli minun nukutus vuoro ja nukahdin lasten viereen, siksi en kirjoitellut. Eilen taas kalasteltiin, saunottiin ja puuhasteltiin vaikka mitä. Todella kivaa :)
Näin viime yönä taas niin erikoista unta, huh huh :) En kyllä edes täällä julkisesti sitä kertoa, vaikka uni se vaan olikin :) Pisti hymyilyttämään aamulla....

Tänään herättiin vasta 9 jälkeen kaikki, pikku prinsessa herätettiin vaille 10 kun alkoi nälkä yllättää :) Se ottaa loman rennosti! Oikein :)

Tänään oltiin ensin saunalla aamupäivä ruokaan asti. Pistin saunan lämpeämään jotta saisin kuumaa vettä ja minä pesin pyykkiä, vanhanaikaisella tavalla :) LUOJALLE KIITOS koneista :) Lapset auttoivat minua milloin huvitti.
Riku pesi venettä ja siinäkin lapsoset kovasti oli mukana, aivan läpi märkinä sitten :) Ja kivaa oli lapsilla.
Minä haravoitsin myös saunan vierustan, kivempi olla kun on siisti piha.

Sitten oli ruoan laittoi ja syömistä. Kolmen korvilla lähdettiin taas veneilemään, mutta tuuli aika paljon soutuveneelle joten tunti oltiin vaan. Ja Riku hiestä märkä :)

Siinä sitten vaan oltiin ja lapset pelaili pihalla erinlaisia pelejä, todellakin on vauhti päällä noilla kolmella. Ensin huudetaan ja riehutaan ja kohta jo joku itkee kun joku kiusaa tai joku ei leiki yms yms yms. Ihmettelinkin Rikulle miksi ne tuollaisia ovat olleet, vaikka ei ole pelaillut koneella, ei telkkaa katsottu ei mitään normaalia. Ja silti riehuvat ja kiukkuavat. No jaa, sellaista se on. Ei ne varmaan koko ensi viikkoa jaksa kiukuta :)

Minä paistelin lettusia ulkona iltasella ja kyllä maistui ihan kaikille. Sitten Riku meni pesulle alas saunalle ja miro meni mukaan. Minä ja Lotta alettiin tiski hommiin. Lotta olikin erikois hyvä tiskin huuhtoja ja tyttö piti hommasta, lauleskeli vaan. Saatiin sellaista tyttöjen välistä aikaa. Meillä oli kivaa, naureskeltiin ja höpöteltiiin... kunnes... Lotta tippui tuolilta, AUTS!!!! Kamalan musta jälki tuli jalkaan :( Mutta tyttö halusi itkun jälkeen jatkaa.
Aleksi katseli kolmosen leffaa, vaikka ei lukea osaakkaan :)

Illalla sisällä oltiin vähemmän kiltimmin tai enemmän ei niin kiltimmin :)

Riku nukutti lapset 22 aikaan ja minä sain nyt hengähdys tauon :) Kello onkin jo melkein 23, kylläpä päivä hurahti.

Huomenna tulee isä tänne, lapset on odottanut sitä kun kuuta nousevaa.