lauantai 15. syyskuuta 2007

Erinlainen päivä pitkästä aikaa

Tosiaan, ihanaa kun olo on hyvä ja jaksaa touhuta lasten kanssa :)

Riku oli noussut kahdeksan aikaan poikien kanssa, mutta oli nukahtanut istuvilteen tuoliin. Pojat herätteli minut yhdeksältä että nälkä painaa, isi nukkuu :) Riku on tosissaan vielä sairas. Kuume vaan jatkuu ja tajuton yskä, ääni käheä.

Siinä sitten oltiin kotosalla aamupäivä. Laitoin keittiötä kuntoon ja olin lasten kanssa.
Puoli yhden aikaan lähdin lasten kanssa Katjalle ja Jarille ja siellä hurahti aikaa taas ja vasta kolmen aikaan lähdettiin. Ajettiin kauppaan ostamaan meidän omille lettukesteille jäätelöä ja lauantai namit. Kauhistus miten paljon meni rahaa pelkkiin herkkuihin :)

kotona lapset saivat pelailla ja minä tein lettuja. Ja sitten herkuteltiin, me tytöt vedettiin jäätelöä niin että napa rouskui, kunnon herkku peppuja :) Kaikki oltiin ähkyjä letuista :)

Viestiteltiin anopin kanssa ja lähdettiin kylään sinne puoli kuudeksi, rikuhan jäi kotiin. Ei se voi mennä minnekkään.
Seitsemän aikaan tein lähtöä. Jotain mummu ja Lotta supattivat keittiössä ja Lotta sitten innoissaan kysyi että saako hän jäädä yöksi. Mutta peruikin mielensä kun kerroin etten aikonut tuoda unikaveri nasua sinne :) Sitten pojat innostuivat asiasta ja he puolestaan halusivat jäädä yöksi. Ja niin ne jäi :) Ukkikin lähti yö kisoihin joten mummun ei tarvitse yksinään olla.
Miro myöhemmin illalla soitteli kuinka kivaa siellä on ja luvassa oli vielä tähtien katselua pihalla :)
Me Lotan kanssa vietettiin laatu aikaa kahdestaan, pelailtiin kaiken maailman lautapelit läpi, kuunneltiin musiikkia yms. Meillä oli oikein kivaa kahdestaan ja Lotta nautti huomiosta. Sitten vielä luin satua sille ja kaiken kukkuraksi pääsi isin viekkuun nukahtamaan 22 aikaan :)

kello on jo yli 23 ja voisi itsekkin mennä sänkyyn. Huomenna luvassa Mennin synttärit!

perjantai 14. syyskuuta 2007

Perjantai...valoa(ko) tunnelin päässä..

Eilen illalla BB:tä katsoessani kuuntelin kuinka aleksi puhui unissaan, kääntyili ja vääntyili sängyssää. Sitten se jo taas lähti sieltä kävelylle :) Leveä hymy naamallaan, kyselin että mihinkä matka ja poika vaan hymyili :) Ohjaisin nukkuvan aleksin omaan sänkyyn päin ja hymyssä suin poika jäi nukkumaan. Aamulla saatiin aamupala pöydässä episodille kunnon naurut :)

Nyt en yöllä herännyt kertaakaan limaan, hyvä hyvä. Tosin aamulla kyllä oli hengitys tiukassa. Pojat aamu virkkuina heräsi 7 aikaan jo ja leikit oli täydessä touhussa kun nousin hieman yli.

Puoli 9 lähdin taas lapsia viemään eri tahoille. Kotona laitoin pesukoneen päälle ja kohta se on valmis joten puhtaat pitää viikata alta pois.
Olo on parempi kun eilen,luulen että se kuume hieman auttoi asiaa. Limaa on keuhkoissa kyllä mutta olo on energisempi taas. Pitää hieman koti töitä tehdä. Jos joku sosiaali tantta tulisi nyt meille niin se voisi kauhistella, koti aivan siivottomassa kunnossa...! Mutta ei ne tavarat/roskat/astiat yms lähde mihinkään jos minä en niille mitään tee :)

Hommiin!!!!

Myöhemmin illalla:

Vaille kaksi menin lasten kanssa terapeutille (Katjalle). Sen verran patoutumia kertynyt tässä tulla parin päivän aikana että pakko oli saada niitä pihalle. Puoli neljä lähdettiin (pitäisiköhän huomennakin mennä, hmm) ja ajettiin mäkin kautta kotiin.
Ennen saunaa siivoilin hieman ja kuudelta pojat menikin saunaan. Sillä välin Lotta pääsi taas suihkuun itsekseen ja minä vielä imuroin ja pesin lattiat.

Illalla olikin sitten tavalliset, tein iltapalat, luin sadut, hampi pesut yms. Kirjana meillä on nyt Yksityisetsivä Herbert Höpö ja karhu. Karhu K. Karhu on hämäläinen karhu joka tuli Mellunmäkeen.
Lapset kävivät todella nätisti nukkumaan taas, ihanaa :)
Päätä särkee... Mutta olo on kyllä ollut parempi tänään muuten.

Rikulla eilen illalla oli kuume melkein 40 mutta yöllä laski. Päivällä ei mitään ja jo nyt illalla se taas tuli takaisin. Ei taida penisiliini auttaa, nyt kuitenkin kuumetta ollut 5 päivää. Sais kyllä jo parantua. Oikeesti, en tiedä pahempaa kun sairas mies. Voit kuvitella kun pikku nuhassakin ne on NIIIIIIIN kipeitä että, ja että mitä tämä nyt on, kun oikeesti on tosi sairas. Eihän se varmastikkaan ole kivaa, joo joo tiedän mutta ei se minun vika ole. Ja ihan samanlailla olen itse ollut kaksi viikkoa sairaana ja ei ole ollut paljon varaa valittaa, paitsi täällä olen vuodattanut senkin edestä :) Hieno varaisesti yritän että "ottaisitko tuota minun yskänlääkettä, ei siitä ainakaan haittaa ole", "jos nyt kuitenkin ottaisit lääkettä että olo paranee". Se kun ei niistä paljon perusta, oikein jörö jukka.

Ahaa, BB alkaa ihan just! Kumma ohjelma sekin, tyhmä kun mikä mutta aivan pakko katsoa ja kun meillä näkyy boksista se 24/7, ilmaiseksi kun saatiin :)

Heippa ja oikein hyvää viikonloppua kaikille!!! Huomenna taas

torstai 13. syyskuuta 2007

Uskomaton väsymys...4h tänään päikkäreitä

Aleksi aamulla heräsi pirteänä kun peipponen, klo: 07.20. Hän halusi suihkuun:)
Siinä kahvin voimalla herättelin toiset, aamupalat yms aamu touhut. Lähdin viemään niitä, Riku jäi pelaamaan pokeria. Perkele (anteeksi sana valinta), mitään muuta ei ole sairaslomalla tehnyt kun jököttänyt koneella, pokeria pelaten. Eilenkin veti sellaisen 12h maratonin!!!
Kotona tiskejä laittelin jotta olisi puhtaita astioita. Väsy oli kova, menin 9.30 sänkyyn makoilemaan kun palelin ja taas nukahdin. Riku herätti minut 11.40 kun minulla oli se lääkäri 12.20. Töttöröö olin ja lähdin ajamaan. Lääkäri otti hieman kokeita mutta vielä ainakin on pelkkää virusta. Lepoa lepoa lepoa lääkäri määräsi. Purnasin sille aikani että kuinka se vaan ei käy, ja hän muisti lapseni viime käynnistä. Sain sitten loppu viikon sairaslomaa.

Riku oli sillä välin hakenut Lotan ja Miron, pakko kun oli. Aleksikin saapui koulusta ja tein meille ruokaa. Kaalipataa oli koulussa ollut joten kovin nälkäistä sakkia tuli kotiin :) Väsy alkoi taas ja keitin kahvia. Menin Lotan kanssa leikkimään Arvaa mikä eläin -leikkiä meidän sänkyyn. Lotta kun lähti siitä niin minä simahdin , taas. Nukuin 2h, taas :) Ja ihan pökkyrässä herätessäni, oli kylmä ja kolotti paikkoja. Hitsi vielä kuume alkoi nousta. Kuinka se nyt nousee kahden viikon sairastelun jälkeen. ONNEKSI lapset oli ollut todella kiltisti. Ei mulla ollut aikomus nukkua :(
Sitten niillä alkoi olla taas nälkä, ja taas tein ruokaa ja laitoin keittiötä kuntoon.

Kuuden korvilla tajusin että kaupassa oli pakko käydä ja vankilalla tyhjentämässä postilaatikko kuten oltiin luvattu. Pojat oli innoissaan kun annettiin lupa pelata ja minä lähdin Lotan kanssa kierrokselle. Vaapuin kaupassa ja pää tyhjänä yritin miettiä mitä ostetaan, päätin että huomenna on mäkki päivä, oli rahaa tai ei. Mutta MINÄ EN TEE RUOKAA!!!! :)

19 oltiin kotona ja laitoin lapsille heti iltapalaa. Aleksille iski pää kipu taas joten mentiin jo 19.45 sänkyihin ja minä luin eilen aloittamani kirjan loppuun ja nyt aloitettiin sellainen pitkä kirja. Puoli yhdeksän kaikki jo nukkui unten mailla :)
Kello on yhdeksän ja kait sitä pitää sänkyyn kömpiä, teen kanssa. Ostin uutta lääkettä mikä pitäis irroittaa limaa keuhkoista, saas nähdä auttaako se. Kyllä tämän täytyy jo loppua, hulluksihan tässä tulee kun sairaana pyörität tätä huushollia!!

keskiviikko 12. syyskuuta 2007

keskiviikko eikä vieläkään tauti lähde

Yöllä taas yskin limaa urakalla :(
Aamulla heräsin, laitoin aamiaista lapsille ja vein ne kouluun ja eskariin. Väsy oli kova,joten kun tulin kotiin vaille 9 menin sänkyyn, ja piru vie nukuin koko aamupäivän, Riku herätti minut 11.50 ja kysyi että eikös Lotan pitänyt mennä verikokeisiin tänään. Kahvit nopsaa naamariin ja menoksi. Siellä laitettiin ne puudutus laastarit käsiin jo. Kotona hetki oltiin ja hieman yli yksi mentiin labraan Lotan kanssa. Lotta pelkäsi aivan kamalasti ja 3 hoitajaa oli valmiina vieressä jos Lotta sekoaisi :) Kuitenkin kaikki meni hyvin ja laastarit teki tehtävänsä, eikä sattunut.

Tässä hieman yritän koti töitä tehdä ja ruoka on tulollaan uunissa. Jotain varmaan pitäisi lapsille keksiä, vaikka itse onkin kipeä niin ei se lasten vika ole. Ei kyllä jaksais vaan oikein mitään.

Illalla:

BB loppui just ja ei väsytä ei yhtään :) No ei se ole ihme niiden päikkärien jälkeen :)
Loppu päivä meni kivasti. Lotta auttoi minua koti askareissa, hyvä pyykin viikkaaja siitä vielä tulee ja Miro ja Lotta kattoivat pöydänkin.
Kuudeksi menin lasten kanssa isälle ja Eiralle. Nekin olivat puoli kuntoisia siellä mutta tavalliseen tapaan vaari peuhasi ja kayttäytyi kuten lapsetkin :) Yritin hillitä lasten juoksua ja huutoa, ne kun leikki hiljempaa niin eikös vaari sitten jatkanut :) Lapsi mikä lapsi. Mittailtiin siellä meidän kaikkien verenpaineita. Lapset selvästi nautti siellä olosta, eikä tarvinnut kotona möllöttää. Seitsemän aikaan lähdettiin ja hurautettiin kirjastoon. Aleksi palautti lainaamansa kirjat ja otettiin pino uusia. Aleksi nappasi heti avaruus aiheisen kirjan joka kertoi mustista aukoista, yhden salapoliisi kirjan joka kertoi jostain Höpöstä. Kuulemma viime vuonna eskareissa lukivat sen ja on tosi hauska. Sitten vielä otti yhden iltasadun. Lotta ja Miro molemmat saivat valita yhdet kirjat, joita sitten lueskellaan iltaisin.
Juuri ennen sulkemista poistuttiin sieltä, kotiin ja iltapalalle. Katseltiin hetki Elämä Lapselle -konserttia ja lapsilta tuli kovasti kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ja lapset muistivat kun joskus kaupassa ollaan kassalla laitettu lippaisiin rahaa. Aleksi haluaisi kuulemma antaa viimeisen kaksi kymppisensä niille lapsille :) Luettiin vielä yksi satu uusista kirjoista ja aloitettiin toista. Todella hienosti lapset jäivät sänkyihin tarinoiden jälkeen ja minä menin itse Grayn anatomiaa katsomaan.

Huomenna olisi se lääkäri taas, jos se nyt antaisi jo kuurin. Ei tätä pirukaan jaksa. HALUAA JO LENKILLE!!! :)

Rikulle vinoilin tänään... Vitsi kun menin lipsauttamaan että on jäätelöä. otti yhden ja kun toista haki niin sanoin että ei olisi pitänyt mitään sanoa noista sinulle. Kohta alan piilottelemaan kaikki herkut. Kyllä se vaan sellainen juttu on että jos kokeistakin jotain selviäisi niin herkuille tulee stoppi kerta kaikkiaan ja se lautanen TULEE täyttymään vihanneksilla puoliksi. On se ihme juttu jos 33 vuotiaalla jo paineet nousee.

Jos nyt menisi peiton alle odottamaan nukkumattia

tiistai 11. syyskuuta 2007

Plaah

Omien yö heräilyjen jälkeen aamulla olisi niin pirusti väsyttänyt kun kello soi vaille 7.
Aleksilla oli kasin aamu tänään. Se nousikin todella reippaasti ja haki itse vaatteensa kaapista. Hieman valitti vatsaa, onneksi jo eilen kirjoitin reissariin Aleksin olevan puoli kuntoinen niin osaa ope tänäänkin seurata. Mutta sieltä koulusta kun ei pienen vatsa kivun takia voi edes olla pois. Aamu meni ihan kivasti, Aleksin vein autolla, hain toiset kotoota ja nekin vein puoli yhdeksän korvilla eskariin/hoitoon. Rikulla kuume jatkuu ja sai lääkärin iltapäiväksi.

Ajelin S-Markettiin ostaan meille oikein hyvät ja lihottavat texas pullat ja menin Katjalle. Siellä oli perheen äiti touhua täynnä jo, oli siivonnut, tehnyt pannaria, pessyt pyykkiä :) Herkuteltiin pannarilla ja niillä pullilla. Juoruttiin urakalla ja naureskeltiin ja mietittiin kuinka mekin tässä vanhennetaan vuosi vuodelta. Kohta minäkin olen 30v, Katja on jo 33v ja se voi jo alkaa kohta miettimään nelikymppisiä :D Ihanaa oli taas kun oli juttu kaveri!

kello on nyt 11 ja hetki olisi tässä aikaa ennen kun haen Lotan ja Miron.

Iltapäivä meni vauhdikkaasti. Lähdin lasten kanssa kahdeksi Miron 5v neuvolaan. Miro meni hoitajan kanssa tehtäviä tekemään ja minä täytin lappua ja toiset pisti paikat uuteen uskoon odotus huoneessa :) Ai että kun hävetti kun eivät uskoneet, ei sitten mitään.
Hoitaja kehui Miro todella reippaaksi viisi vuotiaaksi. Teki kaikki tehtävät tuosta noin vaan, leikkasi mallikkaasti ja piirsi suoria viivoja. Kuulokin toimii, nyt se on todistettu :) Näkö hyvä. Miro sai pari lähetettä. Toinen on puheterapeutille ja toinen jumpparille siis fysioterapeutille. Mennään korjaamaan äänne virheet ja se selvitetään varvastamisen syy. Yritin siinä puhua hoitajan kanssa mutta siitä ei mitään oikein tullut, nämä kolme kun oli vauhdissa ja suljettuja siihen pieneen huoneeseen. Lamput heilui, vaa´at sai kyytiä!!

Kotiin tultiin kolmeksi ja Riku oli jo lääkärillä. Tuli vasta vaille neljä ja mitään selvää tulehdusta ei löytynyt, huomenna nielu tulos tulee. Sittenpä se lääkäri muuten vaan otti paineet, oli kohollaan aika paljon :( Määräsi mittauttamaan säännöllisesti sitä nyt ja joutuu vielä kaiken maailman labroihin, maksa, sokeri, kolesteroli yms ihan kaikki, hui!
Sanoinkin sille että nyt lääkäri pistää sinut kuntoremonttiin, ihan varmasti.

Illalla lähdin Lotan kanssa vankilalle tyhjentämään postilaatikon ja syöttämään kalat. Siitä mentiin vielä prismaan ruoka ostoksille. Sain pienet naurut meidän pihalla kun selkä vääränä kannan ruokaa kotiin :)

Nyt muksut on sängyissään, kello on puoli yhdeksän. Pitäis suihkuun mennä ja yskänlääke muistaa ottaa.

Taas on jotenkin tyhjä pää, ei irtoa sen kummempaa tekstiä nyt.

maanantai 10. syyskuuta 2007

Vatsa pöpöä, Lotan mystistä silmä kipua, jälkitautia ja onnettomuuksia

Otsikkokin jo kertoo kaiken, huoh. Jo tästä päivä kehkeytyi...

Miro oli siis kotona minun kanssa ja terveeltä vaikuttaa. Oltiin pihalla ja meillä oli kivaa kahdestaan, tosin minä meinaan välillä hukkua omaan räkääni. kehkot aivan tukkeessa :(
Mentiin Lottaa hakemaan, siellä ne pelaili polttopalloa. Kamalaa, Lotta jotenkin lipsahti ja kaatui, suoraan naamalleen/leualleen. Verta tuli kun sanonko mistä. Tyttö potkii ja huutaa "sattuu sattuu, äiti sattuu leukaan ja hampaisiin" Hoitajat ja minä rynnättiin paikalle, sieltä juoksi koulun jumppa opekin kun huomasi veren määrän. Yllättävän rahallinen olin, kyselin ja katselin ihan rauhassa Lottaa ja yritin tyttöä rauhoitella siten. Mentiin puhdistamaan kouluun sisälle ja onneksi oli vaan maito hammas mikä lähti. Ikävän oloisesti kyllä repeytyi irti ja ikenestä se veri tuli, aivan varmasti sattui ja paljon. Leuka on myös komean näköinen nyt, ihan naarmuilla ja yksi isompi palakin lähti ja mukavasti turposi.

Kotona Lotta sai jäätelön niin mieli parani hieman :) Nyt ei kyllä Miss Suomi kilpailuihin pääsisi tuolla naamalla :)
Sanoin Lotalle että tänään ei mennä verikokeeseen ettei tule toista ikävää juttua samalle päivälle. Lotan kun pitää siellä allergia testeissä käydä. Hain Miron kanssa tänään puudutus laastareita Lotalle sitä varten. Viimeksi oli NIIN AIVAN KAMALA kokemus, minäkin itkin Lotan kanssa.

Aleksikin tuli sitten ja siinä iltapäivä meni uhmakkaissa ja riehuvissa merkeissä!! Siivoilin hieman, torkuin hieman sohvalla :)
Riku tuli neljän aikaan ja syötiin. Aleksilla oli harkat tänään. Ei poika olisi millään tahtonut mennä. Sanoi että maha on kipeä vähän. Joo joo, sanoin minä en uskonut kun kerta 10min ennen jaksoi sisällä juosta. Riku lähti sen kanssa kun sanoin etten todellakaan jaksa juosta kun muutenkin hukkuu tähän limaan keuhkoissa. Riku totesi ettei oma olokaan kovin kummoinen ole mutta menee silti.

Kotona siinä pelailtiin toisten kanssa pelejä yms oltiin vaan. Lotta yht äkkiä alkoi valittamaan kun taas sattuu silmien taakse ja otsaan. Olin että juuh hieno homma, taas sitä mennään. Makoili sohvalla, yritti leikkiä mutta ei pystynyt. Siristeli silmiään. Käytin kuitenkin molemmat suihkussa, ja suihku hieman auttoi Lottaa, hetkeksi. Ja taas sama valitus ja itku. Noh, sitten tulikin jo Aleksi ja Riku. Riku huutaa jo ovelta "pois alta, vessa vapaaksi Aleksi tulee ja sitä oksettaa ja vatsaan sattuu". Oli kesken harkkojen alkanut kova vatsa kipu ja autossa oksetti (hieman nolotti kun en uskonut aikaisemmin). Aleksi teki tarpeensa muttei oksentanut, kippurassa kakkaa väänsi ja kyyneleet valui silmistä. Olin että JEE, yksi itkee silmä ja otsa kipua ja yksi vaikeroi vessassa. Sitten Riku tokaisi oman olonsa olevan tosi huono, keuhkot hellänä ja huimaa, jes. Miro sentään terve!!!! Siinä sinkoilin edes takaisin ja sain tehtyä iltapalat mutta kukaan muu ei syönyt paitsi Miro. Aleksikin Alkoi itkemään että päähän sattuu tosi paljon, annoin lääkkeen ja se meni Rikun viereen meidän sänkyyn. Rikullakin on taas kuumetta. Totesi että kai se nyt jo pitää käydä lääkärissä jo kun kyseessä on kuitenkin jälkitauti. HALOO ehkä joo, sanoin siitä jo lauantai iltana kun oli kuume noussut uudelleen. Miehet ne miehet!!!

Vein Lotan sänkyyn ja kahdeksan aikaan ja annoin Pronaxenia (vai miten se nyt kirjoitetaan), pari minuuttia se itki ja vintti pimeni. Myöhemmin Rikun kanssa juteltiin että olisi pitänyt päivystykseen mennä, niinhän ne viimeksi sanoi siellä kun kyseisestä vaivasta oltiin jotta voisivat selvittää onko tuo mitä. Mirokin meni nukkumaan siitä. Aleksikin nukahti melkein heti, vatsaa valitteli hieman. Ja Rikun kuume vaan nousee....

Huh, on tämäkin ilta ollut taas. Aamulla näkee missä kunnossa minun perhe on. Pääseekö Aleksi kouluun? Entä onko Lotta missä kunnossa? Riku nyt osaa itsekkin lääkäriin mennä.

Tänään sattui minulta huono lipsahdus. Aleksi huomasi minun lompakossa elinluovutus kortin joka minulla on, niin ja Rikullakin. Ja hän halusi tietää mikä se on. Yritin mahdollisimman hieno varaisesti kertoa mihin tarkoitukseen kyseinen kortti on mutta itkuksihan se meni Aleksilta. Se ressukka luuli että minä kuolen. Yritin toisin päin asian kääntää, että jos vaikka isillä on huono sydän ja tarvitsee uuden niin sellainen ihminen jolla tämä kortti on voi antaa isille sydämen jos sille tapahtuu jotain esim onnettomuus. Ei se oikein auttanut sekään. Lapset luulivat että minä luovuttelen muuten vaan niitä elimiäni, ihan huvikseni :) Kerroin sitten että verta voi luovuttaa ihan kuka vaan ja siitä ei tapahdu mitään pahaa. Ja kuinka isikin sai toisen ihmisen verta kun isiltä leikattiin masu (umppari) ja joku ihminen auttoi isiä kun se antoi omaa verta.
Se oli vaikeampi keskustelu kun kuolemasta puhuminen.

kello on jo 21.30, pitää kai se siirtyä sänkyyn pikku hiljaa telkkaa katsomaan.

Jos vaan kaikki lapset ovat terveinä aamulla ja menee hoitoon ja kouluun niin minä menen Katjalle aamu kahville. Kivaa, pääsee purkamaan itseään taas :)

sunnuntai 9. syyskuuta 2007

tervemenoa juhlat ja tervetuloa ripuli

Lauantaina puuhailin aivan tajuttomasti, viikossa oli kertynyt paljon kaikkea. Riku ei mennytkään kalaan vaan rakennuksille.
Leivottiin kakku, mokkapaloja, käytiin kaupoissa, siivottiin, siivottiin ja siivottiin. Huh, illalla oli niin puhki etten jaksanut edes tänne kirjoitella.
Se yskän lääke auttoi aika kivasti, paitsi nyt on kehkot täynnä räkää ja se vielä vaan haittaa, varsinkin öitä.
Lapsiinkin alkaa se tauti iskemään. Lotalla ja Aleksilla oli hieman lämpöä ja vatsaa valittelivat.

Riku kun saapui illalla niin sanoi että on höntti olo, ja sillähän oli 38.6 kuumetta. Poskiontelot olleet jo pari päivää kipeät joten siellä on tulehdus.

Tänään heräiltiin hyvissä ajoin vaikka valvoinkin taas jonkin verran yöllä yskän takia.
Heti aloin puuhastelemaan ja koristelin kakun. Sitten Mirolla kävi vahinko, sillä tuli kakka housuun, ripuli. Siitä se sen mahakipukin johtui.
Vieraita alkoi yhden aikaan saapumaan tasasin välein. Välillä Miro juoksi kun luoti vessaan kun ripulia tuli :( Ja kerran vielä pääsi housuun, poikaa hävetti mutta lohduttelin että ei haittaa ollenkaan kun sille ei mahda mitään, ressukka!!
Mirolta kyselin mieluisinta lahjaa mutta ei osannut poika sanoa, kun kaikki oli kuulemma erittäin kivoja. Ja kun sellaisia ei edes tajunnut pyytää.

Viimeiset vieraat lähti siinä 19 jälkeen. Pistin pomolle viestiä että olo on hieman parempi ja tulen töihin. Sellaisella varauksella olen kuitenkin että jos Miro sairastuu. Heh, pomo laittoi takaisin viestin että, hei sinä olet nyt sairaslomalla ja parannat itsesi ja torstaina nähdään vasta. Näytin Rikulle viestiä ja sanoin että katso, ohhoh :)
Päätettiin sitten että Miro saa jäädä kotiin, jos vaikka ripuli jatkuu.

Nyt katselen BB:tä ja jotain iltapalaa voisi tehdä.
Onneksi on olo jo aika hyvä, limaa lukuun ottamatta.