perjantai 5. joulukuuta 2008

Joulukuu jo, kynttilöitä ja valoja :)

Ihanaa kun voi poltella kynttilöitä ja laittaa jouluvaloja joka paikkaan. En kyllä halua sellaisia virheitä, punaisia yms... todellakaan. Ihanan näköistä nyt. Juuri virittelin parvekkeelle kaiteeseen valot, ja tottakai yksi hajosi kun pujottelin. Oli oma hommansa etsiä se rikkinäinen lamppu :)
Tänään oltiin kaupoilla ja ostin verhotangot. Ne tulee keittiöön jotta saan jouluverhot ikkunaan. Ne verhot on minun lapsuuden kodista, oikein jouluiset. Riku siellä kaupassa kyseli jo että mihin ne pitää kiinnittää, listaan vai betoniseinään. Olin ihan hälmönä että, en tiedä vielä, pitää katsoa kotona. Ihmettelin kun siitä tuli kamala numero kaupassa. Kotona sitten kuulin, että jos poraa betoniin niin siihen tarvitsee jotain muovi proppuja tai jotain. En käsitä vieläkään miten puolen kilon painoisiin tankoihin pitää jotain sellaisia laittaa. Noh, huomenna pitää katsoa asiaa.

Toivuttiin siitä rokosta, ja nyt alkaa flunssa nostaan päätä Mirolla. Saa nähdä kuinka käy.
Sunnuntaina ajateltiin, että jos saadaan lapsia pariksi tunniksi hoitoon niin ostetaan loput lahjat.
Itsekkin olen paria lahjaa toivonut, saankohan mitään :)

Il Divo tulee taas suomeen ja NIIIIIIIN kovin haluaisin sinne päästä. Synttäritkin on ihan ovella, jospa saisi liput lahjaksi :) Sitten tarvitsisin sinne kaverin, Riku ei lähde se on varma.