lauantai 29. marraskuuta 2008

Lauantaita mennään taas

olin Miron kanssa kotona maanantai-keskiviikko. Oma olo alkoi maanantaina jo kohentua ja jaksoinkin ylimääräisiä koti hommia tehdä viikolla. Siivoilin kaappeja, järjestin eteisen uudelleen, joka päivä imuroin ja siivoilin. Aloitin ne säärystimetkin mutta jossakin vaiheessa päätin että haluan itselleni eri langasta niin Lotta saa nuo ja teen itselleni toiset.
Oli siis ihan kiva olla kotona "lomalla" :) Ke kun koululaiset palasi kotiin koulusta niin huomasin, että Aleksilla oli yli 38 kuume, eli sekin sai sen taudin. Loppuen lopuksi Aleksi oli kotona loppu viikon.
Onneksi anoppi lupasi Aleksia katsoa niin pääsin töihin torstaina. Olinkin ylitöissä, kun töitä oli kasaantunut tosi paljon. Ei kukaan muu siellä osaa tehdä minun hommia :)
Perjantaina Aleksi oli kotona puoli päivää yksinään ja Mummulassa sitten loput puoli päivää.

menni oli meillä hoidossa reilun tunnin perjantai iltana, meillä oli kivaa. Tehtiin omia pizzoja ja Mennillekkin maistui oma tekemä pizza.

Tänään tein joululahja ostoksia hieman ja oltiin kyläilemässä tuttava perheellä. Nyt taas sytyttelin kynttilät, olen joka ilta niitä ainakin kuuden polttanut ja onneksi lapset on sen verran isoja, että antavat olla niiden rauhassa. Aleksilta tosin yksi ilta kärähti otsatukka kun kuulemma vaan katseli kynttilää :)

Huomenna on luvassa Jussin synttäreitä ja illalla lähden isän kanssa kirkkoon. Siellä on joululaulu esitys ja siinä kuorossa on isän ystävä laulamassa.
Tässä ihan tavallista elämää, ei sen kummempaa nyt.
Joulua kovasti odotan. Lueskelin tuossa viime vuoden juttuja ja silloin ei näyttänyt olevan joulumieltä ollenkaan. No, nyt on kuitenkin. Kovasti haluaisin jo jouluverhot laittaa ja kaikkea jouluun liittyvää, mutta taidan yrittää malttaa vielä hieman :)

maanantai 24. marraskuuta 2008

Viikko vierähti. Nyt ollaan sairastuvalla

Viikolla eipä tapahtunut mitään sen kummempaa, nopeasti meni niin kuin aina.

perjantaina soittivat päiväkodista, että Mirolla on kova pääkipu. Päivällä sitten jo kolmen aikaan oli pojalla 40 kuume ja pää vaan hurjan kipeä edelleen. Kuume eikä pääkipu lähtenyt vaikka annoin buranaa ja panadolia. Illalla sitten käytiin päivystyksessä tarkistuksessa ja lääkäri oli hieman huolissaan, näytti kun olisi aivokalvontulehdus alkamassa. Otettiin crp mutta vielä ei ollut koholla.
lauantai aamuna mentiin taas sinne, kun lääkäri sanoi että pitää käydä. Nyt oli crp noussut mutta nielussa oli paiseita. Vielä vaan pääkipu vaivasi.
Sunnuntainakin käytiin lääkärissä hakemassa puuduttavaa kurkkuun, kun koko viikonlopun aikana ei Miro voinut syödä eikä juoda. En jaksa sen paremmin kirjoitella nyt. Meinaan itsellekkin nousi eilen 39 kuume ja kurkku arka. Ollaan Miron kanssa nyt saikulla 3 päivää.
Olo on aika kurja, ja omatunto kalvaa kun ei jaksa tehdä kotitöitä. Ajattelin aloittaa tänään säärystimien teon, jos jaksan.