perjantai 16. marraskuuta 2007

Viikon kuulumiset

Viikko vierähti taas. Iltaisin ei nykyään jaksa avata konetta että tänne pääsisi kirjoittelemaan ja päivällä on noita koti hommia ja lasten paimentamista joten silloin ei oikein ole aikaa. Ei mulla nytkään oikein olisi mutta kahvin kanssa istun kyllä hetken :)

Alku viikosta saatiin uudet puhelimet N95, kyllä nyt kelpaa. On kyllä liian hieno minun käytöön mutta on helkutin hyvä kamera ja se käy mp3 soittimesta kuhan Riku ostaa muistikortin sinne. Sitä olen tässä opiskellut koko viikon :)
Eilen olin pomon ja erään asiakkaan kanssa teatterissa tuossa keravan teatterissa. Esitys oli se Mobile Horror ja oli kyllä hyvä, sai nauraa vedet silmissä välillä :) Suosittelen :) Tänään olisi vuorossa sitten mamman pikku joulut. Ensin syöminkiä ja illalla vantaan hotellille eli normaalia pikku joulu toimintaa. Pomo just soitteli että kun jokunen ihminen on perunut niin saatiin enempi käyttö rahaa joten ilmainen ilta on tiedossa kaikin puolin. Noh, en kyllä vielä tiedä kuinka paljon viitsin tuota alkoholia ottaa ettei vaan tule kiusauksia polttaa, illalla sen näkee sitten.
Kävin ostamassa hamosen itselleni seppälästä tänään ja sellaiset paplari tyyliset jutut. No, nyt ne on päässä ja katsotaan saanko kikkuroita aikaiseksi :) Saas nähdä mikä tarha pöllö minustakin tulee :)

Tuo uni homma ei vaan ole parantunut vieläkään, kumma asia sekin. Iltaisin pyörii sen miljoona eri ajatusta ja en saa unta ja yöllä saatan heräillä ilman syytä ja samat ajatukset pyörii ja aamulla on NIIN väsy olo ettei mitään rajaa. Migreeni oli taas tänään, onneksi ei paha vielä ja kotona nappasin kunnon lääkkeen. Migreenistä tuli mieleen että Lotan lääkäri on maanantaina, sen Lotan migreenin takia että satais lähete sitten lasten neurologille. Onneksi Lotalla ei ole niitä pahoja kohtauksia ollut nyt varmaan kolmeen viikkoon, lievä oli tuossa viikolla.

Paino on noussut :( Se oli odotettavissakin kyllä mutta masentavaa se on huomata kun vaatteet ei mene päälle kunnolla. Sille pitää kyllä alkaa tehdä jotain. Onneksi se syöpöttely on nyt vähentynyt huimasti ja en usko että se enään nyt nousee tästä. Olen ottanutkin nyt tällä viikolla hyödyn irti töistä. Minä siivoan nyt jonkun aikaa erästä uutta taloyhtiötä Herttoniemessä, osittain sitä rakennetaankin vielä. Se on kahdeksan kerroksinen talo ja minä en ole enään hissiä käyttänyt siellä, siellä on 3 rappua. Tänäänkin imuria raahasin joka kerroksilla siellä ja oli asukkaat ihmeissään :)
En ota paineita nyt tuosta painosta tai laihduttamisesta, katsotaan nyt. On tässä suurempiakin murheita kun pari makkaraa lantioilla.

Jaahas, pitää mennä perheelle tekemään ruokaa.

Palailen taas joku päivä. Riku lähtee vuorostaan huomenna viihteelle.