perjantai 14. marraskuuta 2008

Viikonloppu alkaa lasten sairastamisella ja villasukkien kiroamisella

Otsikko kertoo kaiken... :) Olen päättänyt oppia tekemään villasukkia, neulomisesta kun pidän. Sain toisen villasukan tehtyä joku kuukausi sitten ja toissa päivä aloin tekemään sille paria. Kantapään kohdalla hermo meni ja puikot lensi seinille :) Nöyränä hain kuitenkin kutimet takaisin ja sain kun sainkin se kantapään tehtyä. MIKSI sen pitää olla niin vaikea :) Sitten siitä seurasi taas uusia ongelmia ja ...blaah... täytyy tänään tehdä sitä taas. Sisulla vaan :)

Eilen illalla Lotalle nousi yli 39 kuume. Menin tänään jo töihin 7 paikkeilla ja lähdin ennen 11.00 ja nyt tulin siis kotiin. Mirolle oli myös noussut kuume nyt aamun aikana. Varmasti hehkeä viikonloppu tiedossa.
No, ei se haittaa. Ajattelin hyödyntää tämän "vapaa päivän" ja siivoilla. Pitää huoltoon soitella myöskin. Toinen vessoista ei vedä ja taas alkaa eteisestä kupruilemaan tuo laminaatti.

Palataan taas!!!

Illalla:

Lotta on ollut ihan pihalla koko päivän. Hurja kuume ja kurkku hirmu kipeä, ei syö eikä juo. Päivällä sille iski niin kova migreeni että oksenteli :( Nyt tein lämmintä kaakaota sille mutta huojuu vaan pöydässä ja ei juo. Miro on hieman parempi, ei ole lämpöä ollut enään. Mutta katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.

En ole sitä puoliksi valmista villasukkaa ottanut käteen, sitä pitää meinaan purkaa hieman ja se harmittaa ja suututtaa jo valmiiksi. Ne on meniossa pukin konttiin, pakko ne on saada valmiiksi.
Anopilta pyysin eilen lapasten teko ohjeen, sekin näytti aika kinkkiseltä. Mutta pitää kokeilla. Säärystimet haluaisin neuloa itselleni, pitää vaan ostaa jotain kivaa lankaa.
Aleksin kanssa oltiin ruokakaupassa Prismassa tänään. Pojalla oli 6e omaa rahaa mukana ja heti piti tuhlata. Katseltiin siinä penaaleita jossa oli kyniä yms mukana. Se maksoi 3,50e ja kerroin Aleksille että jos olisi markat vielä niin se maksaisi 21 markkaa suunnilleen. Poika tokaisi siihen että, on se äiti hyvä kun on eurot, tämäkin maksaa niin vähän :D niinpä :D

Sain siivottua tänään mukavasti, kiva aloittaa viikonloppu. Aleksi oli kerrassaan kummalla päällä tänään. Se teki koti askareita oma-aloitteisesti: Siivosi poikien ja Lotan huoneen, tyhjensi tiskikoneen, vei kaikki roskat, auttoi ruoan laitossa ja kattasi pöydän. Kaupassa se sitten pyysi että, ostaisin hänelle pikku pikkusen namin palkinnoksi :) Niin ja kaiken kukkuraksi se vei siskolleen sänkyyn pikku naposteltavaa, kuori porkkanoita ja teki voi leivän :)
Katsoin hölmänä suu auki ja kysyin pitäisikö kuume mitata :D Ihan kivahan se on jos kerran vuodessa auttaa minua.