lauantai 2. kesäkuuta 2007

Viikonloppu taas

Eilen olisi ollut sauna, mutta taaskaan en mennyt. Tosin tikkien takia en voinutkaan mennä mutta muutenkin se on niin pirun huono sauna. Meillä on ensimmäinen vuoro joten siellä on todella kuuma, siis todella. Ei kärsi löylyä heittää. Siellä ei Erkkikään istuis. Riku tosin paksu nahkaisena möllöttää ylälauteella Aleksin kanssa, todella kummia tapauksia.

Eilen siivoskelin, vaihteeksi. Imurointia, lattioiden pesua uusilla vehkeillä, töistä toin kunnon mikrokuituiset systeemit. Vaate hommaa ja tiskejä.

Jo taas pojat tänä aamuna heräsi 6.20, kääks. Miksi ne ei voi nukkua kuten Lotta. Neiti pitää nukkumisesta, kuten äitinsä jos vaan saisi. Nooh, käskin poikia laittamaan telkan päälle ja olemaan hiljaa. He teki työtä käskettyä ja nukuin tunnin vielä :)

Riku tosiaan lähtee laivalle tänään. Menin lipsauttamaan lapsille että jos mentäis illalla mäkkäriin sisälle syömään, mitä me ei koskaan tehdä tietäen kuinka kivasti ne osaa käyttäytyä. Lapset innostui, mutta minä taidan myöhemmin katua sanomisiani, viimeistään sitten kun saadaan portti kielto sinne :) Viimeis kun Miro oli aika pieni, noin vuoden vanha oltiin siellä ja se pirulainen pissasi sinne pallomereen :)

Lisäystä illalla:

Päivä meni ihan kivasti. Kävin lasten kanssa prismassa ostamassa niille remmi kengät. Juh, siellä koko yläkerta raikui taas. Kumma kun nuo ei osaa puhua tavallisella äänellä, pitää huutaa. Eli normaaleita päiväkoti lapsia :) Sieltä päästiin ja oltiin pihalla pari tuntia. Riku lähti.
Viiden aikaan mentiin marja mummulle ja ville ukille. Mirka tuli myös lasten kanssa. Sieltä koko konkka ronkka suunnattiin heseen :) Hykkyrät sentään mikä reissu, viisi lasta poukkoili miten sattuu, missä sattuu. Pari oli videopeleissä ja kolmas huusi kun pelit oli varattu, Ella työnsi syöttötuolia pitkin poikin, mukava ääni lähti kivilattiaa vasten. Yksi sinkoilee ja etsii pöytää,huh :) Eri nopeasti kaikki lapset söivät mitä malttoivat ja suuntasivat pallomereen. Huomattiin että on kyllä hyvät ääni eristeet siellä. Lapset huusivat todella kovaa kun oli niin kivaa :)
Koti parkkiksella lotta säikähti, äiti tuolla on kalkkuna!!! Olin että mitä, missä... Tosiasiassa se oli harakka ja nauroin lotalle, hieman hän loukkaantui.
Noh, nyt on kello kohta yhdeksän ja yritän saada lapsia kohta sänkyyn...

torstai 31. toukokuuta 2007

viikko hupsahti

Nyt jo taas torstai, en ole ehtinyt enkä jaksanut kirjoitella.

Viime lauantaina tosiaan äidin pikku enkelit oli mummulassa yö kylässä. Istuskeltiin iltaa, pojat saunoi. Sitten käytiin yhdet oluet juomassa keskustassa, ihan ok ilta oli vaikka tosin olisin tanssimaan kaivannut :)
Maantaina oli aleksin suunnistus ilta, Riku vuorostaa oli siellä mukana. Minä istutin lotan ja miron pyörän selkään ja lähdin juoksu lenkille ;) Muksut huusi vaan että etkö sinä äiti jaksa kovempaa juosta...heh! oli kyllä todella nastaa hommaa, taidan alkaa enemmänkin juoksemaan.

Tiistaina olin lääkärissä, poistivat kaulasta luomen, auts!!! Sitä haavaa olen sen jälkeen potenut ja juoksemaankaan en ole uskaltanut mennä kun se on vieläkin aikas kipeä. Ensi viikolla otetaan tikit pois.
Tiistai iltana alkoi minulla joku vatsa tauti. Ihan kamalia polttoja ja vessassa istuskelin tiuhaan tahtiin. Sama jatkui keskiviikkona, jaksoin olla töissä 11.00 asti mutta sitten pomo passitti kotiin. Vasta tänään torstaina on ollut olo aika hyvä.

Miro oli tänään Eliaksen (tarha kaveri) synttäreillä, ne loppuivat vasta kahdeksalta. Yllättävän kivasti meni kuitenkin nukkumaan vaikka hieman epäilytti kuinka sokeri humalainen lapsi menee ajoissa sänkyyn :)
Huomenna on perjantai. Riku ilmoitti tänään että hän lähtee laivalle lauantaina kaverin kanssa, juuh.. No, täytyy keksiä tekemistä lasten kanssa. Jos vaikka kyläilisi oikein urakalla ;) Tilasin itselleni hajuveden, saa nähdä saanko.

Laittelin juuri vaatteita kaappeihin ja toisia kuivumaan. Alkaa uni painaa simmuja. Kello soi 05.00 aamulla. On aika vilkas työ päivä huomenna tiedossa. Saan uuden autonkin huomenna, tai uuden ja uuden mutta kivempi. Tavallinen Yaris, henkilöauto.

Koskakohan sitä pääsisi tanssimaan, huoh.