maanantai 10. joulukuuta 2007

Tonttu hommaa ja siivousta

Hittolainen, äsken otin kasan lahjoja eteiseen paketointia varten mutta kuinkas kävikään, Aleksi ei nukkunutkaan vielä. Ressukka puoli ysistä lähtien siellä ihmetellyt, nyt juteltiin mutta mikään ei paina kuulemma, ei vaan uni tule. Vein vettä jos auttaisi. Parempi olisi jo nukahtaa että saisin paketoitua hieman :)

Tänään otin ja repäisin, siivosin kun hullu. Pyykkiä pesin 4 koneellista, laitoin ja jynssäsin paikkoja. Nyt on koti siisti, jos ei oteta lastenhuoneita huomioon :)
Riku kävi Miron kanssa kaupassa ja ostivat Mirolle uuden lampun pöydälle, komee mp3 lamppu :) Eli sillä siis pystyy kuuntelemaan noista mp3 soittimista musiikkia, siinä on pikkuruiset kaiuttimet. Miro oli aivan tohkeissaan. Puhuttiinkin että ostetaan lapsille yhteiseksi lahjaksi jonkun sortin cd soitin.

Huomenna olisi tiistai ja kiire päivä siitäkin kehkeytyi. Mirolla on se jumppari puoli kolme, ja illalla n puoli kuusi lähden hesaan Minnalle käymään, vaihdetaan lahjoja ja turistaan muutenkin.

Nyt taisi Aleksi vihdoin nukahtaa... Joo tänään tappelin sen kanssa puhelimessa oikein kunnolla kun hänellä laskuus iski ja ei olisi halunnut kävellä koulusta kotiin vaan olisi autolla pitänyt hakea. Oli oikein itsensä kastellut sillä verukkeella että antaisin periksi :D Ja en antanut ja poika löi luurin korvaan. Riku sille töistä sitten soitti ja toi sen kotiin ja juttelivat samalla autossa ja Aleksi kyllä pyysi anteeksi käytöstään ja sovittiin että noista haku jutuista pitää sopia aina etukäteen ja huomenna voin sen hakea :)

Mutta nyt paketointi puuhiin!

sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Pikaiset tarinat

Kello on jo melkein 22.30 joten en ajatellut kamalan pitkiä turinoita nyt laittaa, kuitenkin pitäisi kuudelta lähteä töihin.
Oltiin me sitten Petikossa tänään, kierrettiin monen monta liikettä läpi ja etsittiin sitä pöytää. Lapset oli aivan kypsiä mutta pikku kahvi hetki kodin anttilassa auttoi hetkeksi.
Lopulta löydettiinkin se sopiva pöytä, vaikka se ei aivan ollut se mitä etsin mutta aika lähelle. Hintakin hieman painoi siinä kuitenkin. Sain sen arkku pöydän nyt sitten :) Ja täytyy myöntää että kun se nyt tuossa on niin aika kiva se on :) Seuraavaksi on se telkkari taso sitten ja sekin on jo katsottuna, vissiinkin. Mukavan kaupan löysin sieltä tänään, myy pelkkää vanhaa tai vanhan näköistä tavaraa ja huonekaluja.

vatsa rauhoittui, hallelujah!! :D Iso plussa ja tuo suukin tuntuu paranevan joten elämä voittaa kuitenkin. Ajattelin lasten kanssa pipari taloa tehdä ensi viikolla ja Katjalla on pakko käydä terapia istunnolla. Ensi viikolla on Aleksin kouluun liittyviä hommailuja jonkin verran. Niiden koululla on joulumyyjäiset ja ne tuottaa hieman hommaa ja torstaina on aleksin luokalla ns peli ilta ja siellä pelaillaan lautapelejä, vietetään pikkujoulua yms yhdessä oloa. Ai niin, Lotalla ja Mirollahan on joulujuhla keskiviikkona, hoitajille pitää ostaa jotain kivaa..


Mutta nyt taitaa olla parempi mennä unten maille...