tiistai 3. helmikuuta 2009

Pitää tulla kertomaan

Siitä minun tutkimuksesta, hermorata tutkimuksesta. Lääkäri oli oikein hyvä, jonkin sortin erikoislääkäri. Tutki kättä ja kyseli. Kertoi ensin tutkimuksesta ja sitten se aloitettiin. Ensin se laittoi laastarin tapaisia lätkiä ja kokeili sitten sähköllä kuinka nopeasti hermoissa menee se ärsyke. Jännää kun sormet nytkähteli :) Tosin oli se hieman kivuliasta mutta ihan siedettävää siihen verrattuna kun otti ne neulat esille. Pienellä neulalla se alkoi pistämään lihaksiin, pyöritteli neulaa ja minun piti liikutella kättä. kaiken kaikkiaan se vissiin 7 eri kertaa pisti sen neulan lihakseen ja nyt on käsi täysi neulan nälkiä :)

Pienen hermopinteen se löysi ranteesta, mutta se ei vaadi vielä leikkausta. Tuota käsi tukea täytyy pitää vaan ihan koko ajan, 24h. rasittaa ei saa. Varasin huomiseksi työterveyslääkärille ajan jotta katsotaan jatkoa.

Aleksille iski tänään pika vatsa tauti. Aamulla jo itki vatsaa mutta meni kuitenkin kouluun, usein pienet vatsa kivut unohtuu aika äkkiä :) Nyt vaan ei, ja Riku veikin Aleksin mummulaan päiväksi. Oli se kuulemma ollut kalpea ja makoillut koko päivän, kerran oli tyhjennyksellä. katsotaan mikä on aamulla vointi.

Huomenna suunnittelin meneväni töihin tosi aikaisin, viimeistään seiskalta olisi hyvä olla. Riku lupasi hoitaa lapset aamulla liikkeelle. Tämä viikko töissä on kuun kiireisin viikko kun pitää palkat lyödä, nykyään minulla n. 65 ihmistä kenelle lasken ja lyön ylityötunnit.
Kättä alkaa pistelemään joten ei voi kirjoitella enempää. palaillaan taas!! :)