lauantai 19. tammikuuta 2008

Ripulia riittänyt ja vähä uninen viikko

Tosiaan, Lotta ja Miro sairasui ripuliin, sunnuntaina. Ja sitä riitti, VOI LUOJA sitä riitti :) Ei ollut onneksi muuta kun ripuli, Mirolta todin se vei ruoka halun. Noh, viikko meni niin että riku oli aamupäivät kotona ja minä normaalisti iltapäivät. Torstaina oli kaikki jo hoidoissa. Tiistaina hain Aleksin aikaisemmin koulusta kun ope soitti että on poika varmaan kipeä. Tarkkailtiin keskiviikko mutta ei tullutkaan mitään.

Lotalla oli tuossa torstaina taas migreeni kohtaus. Oli jo nukahtanut kun alkoi vaikeroimaan, ensin unisena sanoi että ei ole mitään. Mutta hetken päästä itku alkoi ja silmään sattui, sitten jo sattui toiseenkin silmään ja otsaan. Oikea puoli otsasta ja ohimon luota oli hieman tunnoton :( Lotta itki vaan kun odoteltiin että lääke auttaisi. Keksin sitten laittaa kylmä pussin ostan ja silmien päälle niin itku lakkasi kun nappulasta olisi painanut ja hetkessä ja sitten Lotta nukahti.
Saisi nyt jo tulla se aika sinne neurologille...

Koko viikko menty todella vähällä unella. En ole taas saanut millään nukuttua. Ei piru vie, sitä pyörii vaan sängyssä ja herää kesken unien ilman syytä. Yhtenä yönä kävin nukkumaan 22.00, noh, katselin kelloa vielä 23.30 mutta taisin heti sitten nukahtaa. Heräsin 00.30 hirveeseen kipuun taas, noita vatsa ongelmia. Kävelin kämppää ympäri, otin lääkettä, ravasin vessassa... Yritin maata, ei pystynyt. Loppuen lopuksi n. 02.30 olin nukahtanut istuvilteen sohvalle ja kello iloisesti soi 04.30, auts!!
Joo eikä tämä ainut yö ollut mutta toisina öinä ei ole niitä kipuja ollut, ei ole muuten vaan saanut nukutuksi. 3-4h yö unilla ollaan menty... Ei kiva...

Hurahdin tänä viikkona taas kuntoiluun :) NYt to ja pe vetäsin stepperillä ja tein vatsoja yms. Päivällä kun lapset tuossa touhuaa :) Ensi viikollakin ajattelin ihan jokaisena arki päivänä!! Niin ja torstaina sain kuningas ajatuksen, teen itselleni säärystimet :) Se kuka minut tuntee, tietää etten TODELLAKAAN osaa neuloa. Nooh, netistä katselin silmukan teko ohjeita ja torstai illalla aloittelin ne sitten. Silmukoiden luomisessa meni kamala aika. Perjantaina sain Katjalta hieman ohjeita ja neuvoja ja pe illalla sitten tein sitä urakalla :) Ja kuinkas ollakkaan tänään sain sen valmiiksi :D Ja toinenon jo menossa!!!! Ihan kivaa puuhaa, ja samalla kuuntelee musiikkia niin hienoa aikaa, omaa aikaa!!
Onkohan tässä muuta. Väri on tässä päässä just ja ihan kohta pitää se pestä pois.

Toiveissa olisi saada ainakin 8kg kesään mennessä pois, mutta katsotaan nyt. En ota mitään paineita mistään.
Nyt varmaankin pitää mennä pesemään väri....

heippa hei, palailen joskus ensi viikolla taas....