perjantai 27. kesäkuuta 2008

Piiiiitkästä aikaa täällä taas, "uusi" koti ja UUSI työ

Jopas on tovi vierähtänyt viime kerrasta.

Ollaan saatu "uusi" koti. Nyt on laminaatit, hienot tammi sellaiset. "uusi" keittiö ja tasotkin on tammea mutta tummempaa, allas uusi ja uudet lamput. Vessaan ja kylppäriin saatiin uudet peilikaapit... On kyllä todella kiva kun sai uutta ja ehjää, ihan erilailla jaksaa olla taas kotona. Puhuttiinkin että, nyt jaksaa sen pari vuotta tässä olla, hieman vielä sisustellaan huonekaluilla niin hyvä. Haluan sellaisen tumma/puu reunaisen isohkon peilin olkkariin ja jonkun sellaisen peili/metalli hässäkän eteiseen. Uudet verhot olkkariin niin ja meinataan maalata tuo iiihana punainen parvekkeen ovi, väristä en ole ihan varma... en ole päättänyt tarkasti :) ja ehkä vielä jotain. Mulla on kyllä visio, rahat vaan puuttuu heh :D

Oli se remppa juttukin aikamoinen episodi... lattioista löytyi hometta ja keittiö remppa venyi ja venyi... ja tuon kylppärin lattia on edessä vielä joskus, se kuulemma irtoilee ja ajan kanssa kerää kosteutta sinne. Noooh, se on joskus :)

Aleksilla alkoi kesäloma ja alussa se olikin hoidossa vaikka kenellä, satulla ja katjalla. Yhden päivän oli yksinkin ja hienosti meni. Niin ja se oli viikon leirillä ja niin kivaa oli ettei ehtinyt soitella yhtään.

Juhannus aaton aattona minulle tuli meidän yksikönpäällikkö juttusille. Kyseli olisinko kiinnostunut hallinnollisen työnjohtajan tehtävistä, lupasi puhelimen ja autonkin puhumatta isommasta palkasta. Tottahan toki, vaikka kyllä viihdyin nykyisessä työssäni erittäin hyvin, tosi reilu esimies ja työkaverit mukavia. Mutta kuten totesin töissä, tälläisiä tilaisuuksia ei ihan joka viikko tule eteen joten 1.7 aloitankin helsingissä. Teenhän minä hommiakin tuolla nykyisessä yksikössäkin, tuurailen tätä nykyistä esimiestä ja hoidan asiakaspalvelu pistettä tarvittaessa. Ja suunnitelmissa onkin että, kuhan opin uudet hommat hyvin niin alan hoitamaan kahden yksikön palkkoja ja laskutusta, yms miljoonaa pikku asiaa. Innolla kyllä odotan tätä uutta työtä vaikka en vielä paljon sitä hommaa osaa, jonkin verran kylläkin mutta en tarpeeksi. Nyt sitten tosiaan hoitooni tulee reilut 40:nen ihmisen palkat ja yhden yksikön laskutus, työvuorolistojen teko lintsille ja puoli miljoonaa pikku hommaa, palavereita ja taulukoita :) Ihan kiva :)
Palkkahan ei vielä ruhtinaallisesti nouse mutta lupaili että, 4kk jälkeen istutaan alas ja jutellaan palkasta uudestaan. Noh, sain nyt 30e vähemmän mitä pyysin joten, ei se ihan huonosti mennyt kuitenkaan. Kaikki muu on vaan plussaa... :)

Lomaaa, se alkaa vasta 31.7 ja heti lähdetäänkin reissuun. Laskettiin että n. 1500km tulee ajettua reilu viikossa :) Pialla käydään, sieltä Pyhännälle mökille ja sieltä Antaverkkaan loppu lomaksi. Siellä jäi pensas projekti kesken, mukavaa kuopsutus hommaa :) koko ala puoli pitää repiä/leikata rikkaruohoista ja kuolleita oksia leikata.

Katsellaan taas koska palailen, yritän parantaa tapani ja tulla useammin tänne.