lauantai 24. tammikuuta 2009

Viikko se taas vierähti nopsaan

Kohta jo tammikuu lopuillaan ja kevät alkaa kohta :)

Hieman nyt tuo neulosmis homma jäänyt, tahalleen ei kyllä mutta kun on vaan illat niin työllistettyjä muuten, että hyvä kun pari kerrosta ehtii/ jaksaa tehdä. ne minun villasukat on kyllä loppu suoralla. Ei niillä menisi kun tunti enään. Pitää saada ne viikolla valmiiksi. Ostin meinaan jo uudet langat seuraaviin sukkiin :)
Oikean käden ranne vaan alkaa reistailemaan. Sehän tulehtui tuossa loppu kesästä ja oli tulehtuneena pari kuukautta. No, nyt se on siinä tilassa että se on jäykistynyt ja sormet ei oikein taivu, ja rannekkin on jäykkä. Välillä se käsi kylmettyy ihan hetkessä (veri ei kierrä) ja nyt on alkanut töissä haittaamaan. Välillä sormista ja ranteesta lähtee voimat ihan kokonaan, sormet ei nouse, ei liiku. Ja silloin on hieman hankaa tehdä töitä. Ajattelinkin käydä uudestaan fysioterapeutilla näyttämässä sitä.

Tällä viikolla on pojat sairastelleet flunssaa. Aleksi oli kotona ke ja to ja miro oli perjantaina. Tosin,ONNEKSI Anoppi lupautui ottamaan ne hoitoon, ei tarvinnut ottaa sairaslomaa. Ihan hyvä kun töitä on niin paljon kun vaan jaksais tehdä, ja pakkohan ne on tehdä vaikka ei jaksaisi :)Nytkin otin töitä kotiin jotta maanantai olisi helpompi.

Nyt on elämän tilanne kovin kiireinen, ja se tietysti painaa jonkin verran. Töitä on paljon ja tuntuu että koti asiat kasaantuu vaan. Sitten ei ole kerta kaikkiaan aikaa itselle, lenkille, neulomaan... mihinkään. Ja se kyllä hieman ottaa päähän.
Jospa se tästä kevääseen mennessä helpottaisi.
Jännittää kuinka Lotan Migreenin käy, helmikuu alkaa ja silloin ne on yleensä aina iskenut urakalla. On sillä nytkin kerran viikossa ollut kohtauksia mutta ne on sijoittunut nyt iltaan joten yön aikana ne on aina helpottanut. Joten en ole nyt aloittanut lääkitystä "turhaan". Parempi olla ilman niin vahvoja lääkkeitä.

Huomenna olisi luvassa ensin Mirkan synttärit ja sitten mennään keilaamaan viidestä kuuteen :) Saas kattoo mitä siitäkin tulee :)
Tämään ostin itselleni alesta talvi ulkoasusteet, housut ja takki. Tuntui NIIN hyviltä, oli kevyet. Olihan ne kyllä silti kalliit, oli 40% alessa ja silti maksoi 130€. Mutta nyt on hyvät varusteen ulkoiluun ja ei tarvitse moneen vuoteen ostaa uusia.
Lähden viikon päästä sinne viikonloppu reissuun Rantasalmelle ja siellä tarvitsee ulkovaatteita, joten ihan hyvä että ostin.

Nyt vissiin tarvitsee hieman laitella kotia kuntoon...