lauantai 29. elokuuta 2009

Taas täällä, pitkästä aikaa

Lomat on pidetty ja arki on alkanut. Kaikki lapset on koulussa ja kamalasti muistettavia asioita, joka luokalla omat juttunsa :) Kiitos kännyköiden keksiöille, niin saa laitettua kaikki muistiin!

Kävin lääkärissä ennen lomia (en muista kirjoittelinko siitä). ja minusta otettiin kaiken maailman testejä mm keliakia ja sokeri. Siellä melkein iskin nyrkkiä pöytään ja sanoin, että tulen hulluksi tämän vatsan takia.
testit oli ok ja aloinkin noudattamaan lääkärin suosittelemaa ruokavaliota.
Olen nyt joku 3 viikkoa sillä ollut ja olo on LOISTAVA :D
Jätin pois naudan ja porsaan lihan, viljat, perunan, vähensin maitotuotteita, ei ollenkaan rasvaista/ maustettua ruokaa. Eli syön kasviksia PALJON ja kanaa, kalaa ja kalkkunaa ja tietysti hedelmiä ja marjoja.
Toki suon välillä itselleni ruisleipää mutta ihan kerran kaksi viikossa, pieni pala. Uskomaton muutos, ei turpoamista, ei niitä karmeita vatsa kipuja ei mitään :D Olen onnistunut tällä uudella systeemillä tiputtamaan n. kolmen viikon aikana, n. 2,5kg :)
Alussa oli rankkaa, ensimmäinen viikko. Koko ajan nälkä, mutta siihen uuteen ruokailu tottumukseen tottui ja sitä syö paljon vähemmän kun ennen. Taidan kyllä syödä liiankin vähän, joinain päivinä. Joskus illalla huomaan, että olen kerran vaan salaattia syönyt, en muuta :/ Mutta ei se nälkä oikein vaivaa enään. Olen yrittänyt kyllä ottaa joka päivä töihin ruokaa, hieman lämmitettävää ruokaa ja ISOSTI salaattia. Sillä pärjään yleensä hyvin iltaan asti.

Olen minä alkanut taas kävelemään ja polkemaan olkkarissa pyörällä :)
Jospa tämä vatsa ongelma tästä pikku hiljaa....

Mutta ei tässä nyt sen ihmeempiä ole... syksy alkaa ja katsellaan mitä se tuo tullessaan