perjantai 4. tammikuuta 2008

Jokohan sitä "uskaltaisi" tänne hieman kirjoitella näin uutena vuonna!?!

Olen ajatellut pitkään että hittoako tänne kirjoittelen jos ei ole mitään hyvää ja kivaa kirjoitettavaa. Johan ihmiset luulee että olen todella negatiivinen ihminen :) Varovasti jotain kyhään tänne nyt :)

Kävin lääkärillä tuosta vatsasta, taas. Pisti pirulainen kasan kokeita (johon en ole mennyt kyllä vielä) ja ylävatsa UÄ:n. Sain nyt särkyyn tarkoitettuja lääkkeitä, tai jotenkin ne vaikuttaa ruoansulatus kanavan yms seinämiin jotenkin, sama se kuhan auttaa. Ja vielä ovat auttaneet, hieno juttu. Siis se kipu on pois mutta ehei se turvotus yms, ehei. Tietäisin kyllä mikä siihen auttaisi, lenkit ja ruokavalio. Joo ja se lenkkeily tekisi muutenkin enemmänkin kun hyvää. HERRANJUMALA kun saikähdin kun piipahdin vaa´alla, ei ole tosi. Kyllä on kivasti kiloja tullut siitä kun tupakan lopetin, HUH HUH!!! Tuli hirvee morkkis ja itsetunto, hmmm missä se on. Riku ei meinannut uskoa kun sille valitin asiasta. On sellainen pöhöttönyt olo koko ajan nyt ja se tympäsee, ja sittenhän se vaikuttaa joka asiaan.. kotiinkin. Mulla olisi hieman rahaakin vaateostoksille mutta enhän minä voi mitään ostaa kun mikään ei mahdu päälle.. Joo joo tiedänhän minä että itse on pakko ryhdistäytyä eikä se auta että valitan vaan. No, se siitä asiasta.. Tuossa juttelin Katjan kanssa ja totesin että jos näytän tältä kesällä, en meinaa ulos mennä ollenkaan :)

Taas on viikonloppu edessä, kuinkahan sitä tottuu niihin kokonaisiin viikkoihin näiden pätkä viikkojen jälkeen :) Talviloma olisi silloin viikolla 8, hiihtoloma viikolla.
Minut kutsuttiin Tupperi kutsuille sunnuntaina, taidan mennä kahvittelemaan. Nyt ei pysty mitään ostamaan. Tuo auto imi kaikki rahat nyt ja pyhällä hengellä mennään seuraavat 1.5 viikkoa.

Lasten kanssa ollut jotenkin nyt todella vaikeaa, liekkä kaikki jossain iässä vai mikä on. Ainahan ne on jossain tietyssä "iässä", tai niin aina sanotaan että se on nyt sitä ja sitä ikää.
Miro: NIIN itsepäinen, naama usein niin norsun *piip*:lla kun osaa olla. Usein sanotut sanat/lausekkeet: äiti olet tosi tyhmä, mä en tykkää susta, ITE OOT, alatsä mulle, onks sulla aivoja ollenkaan
Toru tuota nyt sitten kun sieltä tulee kun tykin suusta; ite oot, ite oot. Sitten se härnää ja kiusaa sisaruksiaan.
Lotta: NAINEN! naisen logiikka. Hän saa tehdä vaikka mitä mutta muut ei, hän saa kiusata (mitä todellakin tekee 70% valveilla olosta) mutta auta armias jos joku (->miro) kiusaa niin oksat pois.... ÄITIIIII TOI KIUSAAAAAAAA........ kysyn mitä sinä teit niin ei hän tehnyt koskaan yhtään mitään, toiset vaan. Juuh!! Lotalla on sellainen ajatus maailma joka asiaan että hän vaan muut ei, hän on maailman napa. Tyttö joka saattaa juosta varhain aamulla mun perään alushoususillaan käytävään kun olen lähtenyt töihin, kun äiti ei herättänyt ja antanut suukkoa :) Kyllä sillä on välillä todella vaikeaa kun toisetkin saa.
Lotta kun saa sen raivo kohtauksen niin HUI. Se kiljuu niin että tärykalvot hajoaa ja välillä se mörisee uskomattomia ääniä :) Voimaa löytyy kun pienestä kylästä ja usein naamasta katkeilee verisuonia huutamisen takia, meidän prinsessa.
Onneksi *kop kop kop* ei ole ollut kahteen kuukauteen migreeni kohtauksia.

Aleksi: se taitaa olla kaikista helpoin tapaus. Tosin huomaan nyt jo sellaisia murkun elkeitä. Näsäviisas pirulainen se osaa olla, aleksi nauttii siitä kun sitä kehuu ja sitten antaa joitain tehtäviä kotona yms. Aleksi kun suuttuu se haukkuu ensin niin että sanat menee jo sekaisin ja sitten menee mököttämään sänkyynsä peiton alle. Me ollaan joskus otettu niin yhteen että se on ollut muistaakseni jopa puoli tuntia mököttämässä.
Aleksi valehtee ja yrittää joskus kaikin keinoin välttää jotain tiettyjä, tylsiä juttuja.

Aleksi ei oikein sitä lukemista ja kirjoittamista vieläkään osaa, paitsi nyt ollaan pari päivää tosi intenssiivisesti harjoiteltu ja pikkusen paremmin se jo sujuu. Ei hyvin mutta hieman paremmin. Jatketaan tiukkaa harjoittelua vaan. Lotta tosin taas, se jo lukee ja kirjoittaa. Noh, ei hyvin mutta kuitenkin, paremmin kun Aleksi. Aavistelenkin että Lotasta tulee pikku nero, se on ihan vauvasta lähtien hiffannnut asiat ihan eri tahtiin kun meidän pojat.

Oho kello on jo 22.30, huomenna tulee jarin ja katjan pesue kyläilemään. Tänään vähän siivoilin illalla, mutta siihenkin kyllästyin :) Huomenna jos jatkaisi.
Nyt vois mennä sänkyyn, Facebookin kautta vielä kuitenkin, hih!! Se on niin jännä paikka, kun siihen jää niin koukkuun :)