perjantai 22. helmikuuta 2008

Pitkästä aikaa

Aikaa on vierähtänyt, en ole muistanut kirjoitella.
Vaikka mitäon tässä ollut taas, en viitsi jokaista yksityis kohtaa edes kirjoittaa. Nyt juuri avasin oluen, aah!! Tuli tarpeeseen, jospa saisi unesta kiinni paremmin. Nyt on kyllä niin rankkaa ettei ole tosi. Isää olen yrittänyt tukea ja hoitaa parhaani mukaan. Tänäänkin siivosin siellä ja olin kaverina vaan. Täytyyhän mun huomennakin siellä käydä. Kuitenkin tämän surun lisäksi kaikki koti työt yms velvollisuudet on myös hoidettava, tottakai. Mutta kyllä minä nyt koen että paikkani on nyt isän vierellä enemmän. Ja sitten kun aika tulee ja pitää hautajaisia järjestellä... no se on sen aika sitten, ei vielä. Eiralta sain aika ihanan tekstiviestin tässä yksi päivä, missä hän kertoi tunteistaan yms.

Talvilomaa tässä ollaan vietetty tämä viikko. Oltiin ma ti Tallinnassa ja lapset tykkäsi kamalasti laivalla olosta. Sain ostettua itselleni sen kauan halutun hajuveden :)

Päätä taas vaihteeksi särkee... Täytyy kyllä nyt myöntää että eilen ja tänään on mennyt muutama tupakka, ei se kyllä hyvälle maistu.

Katsotaan nyt koska taas palailen tänne... moi moi