perjantai 21. joulukuuta 2007

ooo, kohta on jo joulu!! Missä joulu mieli...

Nyt alkoi ne joulu vapaat sitten, synkästi. Mieli oli maassa koko päivän. Jospa se tästä... Kuhan nuo lapset nukahtaa niin on luvassa vielä paketointia ja jos vaikka huomenna veisi lahjat jo valmiiksi Jussille aattoa odottamaan.

Uusi auto ostettiin, huh huh :) Saatiin tingattua hinnasta hieman, 700e. Mutta maksoi se silti maltaita. Mutta on se hyvä täytyy myöntää, oli eilen oikein tappelu kuka ajaa :)

Eipä nyt ole oikein mitään erikoista kerrottavaa, mieli on apea vieläkin joten nyt ei jaksa keksiä mitään kivaa tännekkään.
Mutta kyllä sen vaan sanon että on se elämä välillä karua, ja se opettaa todellakin.
On se kumma kun minusta on tullut tälläinen mörökölli, piru vie tälläinen hapan ihminen. Noooh, katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan..

Katsotaan jos viikonloppuna olisi pirteämpi mieli ja kirjoittelen sitten taas.

sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Näin se viikko taas vierähti

Hurjaa vauhtia nämä menee, no ei se haittaa. Tällä viikolla on ollut jos jonkin näköistä puuhaa. Mutta eikös joulun alla aina olekkin. Kaikista mieleen painuvin tapahtuma taitaa olla se kun meidän auto varastettiin to-pe välisenä yönä. Lopulta se sitten löytyi Nummelasta ja taysin putsattuna, oli roskatkin vienyt. Ihan kaikki kelpasi, lasten lelutkin, aivan kaikki parkkikiekosta lähtien. Sen verran ilkeitä vielä olivat että katkoivat turvavyöt takapenkiltä. Lopputulos oli se että rattilukko yms se ympärystä oli ihan rikki ja se vyöt. Riku kuulosteli että koneessa olisi myös jotain. Ilmeisesti menee lunastukseen koko roska. Me nyt tässä ihmetellään että milläs himputilla sitä ostaa uuden auton. Nyt meillä on rikun isän auto lainassa. Ja uudet lasten istuimet pitää hankkia myös autoon. Osta tässä nyt sitten lahjoja... nooooh, kai se tästä jotenkin suttaantuu.

Eilen seisoskelin Aleksin koulun myyjäisissä melkein 6h, kivasti kävi ihmisiä siellä ja koulu sai kerättyä yli 1200e lapsille luokkaretki rahaa.
Vitsi vie, eilen poltin pari tupakkaa. Ne maistui kyllä TODELLA pahalle ja nyt ei tee yhtään mieli kyllä. En kyllä ymmärrä miksi sitä on joskus niitä polttanut kun korsteeni, kamalan makuisia pötkylöitä, yöks :)
Eilen tehtiin Rikun kansaa lahja ostksia vielä ja löydettiin todella hyvä luistin tarjous ja ostettiin itsellemme luistimet jotka laitetaan pukin konttiin, ja ajateltiin että ens viikolla mennään lasten kanssa ostamaan niille myös. Oli niin halpa. Lapsille ostettiin se "stereo" hässäkkä ja smurffien levy, siinä on lahjaa ihan tarpeeksi.
Minä ostin itselleni 2 talvitakkia :D Riku jankkasi kaupassa että osta osta nyt vaan, tarjouksessa nekin oli 66e kpl, oikea hinta molemmissa 100e. Toinen oli hameen kanssa kaytettävä ruskea villakangas takki ja toinen oli nahkatakki jossa oli "turkista". Aika kiva :) Hyvä että tuli niitä palautuksia niin pystyy jotain itsellekkin ostaa, ostinhan mää ne mustat saappaatkin mistä en ole Rikulle vielä puhunut :) Ja nyt kun tuo auto homma tuli niin totuushan on se että ilman autoa me ei voida olla ja pankkiin sitä pitää löntystellä ja pyytää auto rahaa. Niin sitten sitä ei tarvitse taas viiteen vuoteen mitään ostaakkaan kun makselee autoa pois.
Kyllä me jo katsottiinkin auto valmiiksi, rahat vaan puuttuu :)

Lapset oli nyt viime yön vankilalla yötä, tekivät pipari taloa mm. Riku vielä nukkuu ja minä olen valvonut jo tunnin. Ens viikolla ei tainut olla mitään sovittua menoa, ajattelin lasten lelulaatikot käydä läpi ja heittää jotain roskiin sieltä.