tiistai 1. heinäkuuta 2008

Tiistai iltaa

Lauantaina jo Aleksi tuli kotiin Marjan kanssa, iski pojalla hirmu kova koti-ikävä. Noh, olihan se arvattavissa kun niin paljon kesällä ollut kotoota pois. Ehti ne vajaa viikon olla mökillä Pyhännällä.

Nyt taas sitten tapellaan tuosta nukkumaan menosta JOKA IKINEN ILTA, KÄÄÄÄÄÄÄÄKS!!!!! Hermo palaa, ne supattaa ja supattaa sängyissään ja saattaa vielä 22 olla hereillä. Aamu kun koittaa niin väsy on sitten tosi kova.

Tänään alkoi se uusi työ :) Päällikön kanssa juttelin tai sähköpostitse kylläkin ja se sanoi että otat Tiina heinäkuun ihan rennosti, että meidän yhteinen urakka alkaa sitten minun lomien jälkeen vasta. Jotakin koulutuksia minulla tässä kylläkin on ja yritän kovasti olla toisten kyljessä kiinni jos jotain päähän vaikka jäisi.
Tänäänkin oli oikein leppoisa työpäivä, kahvia, netissä lehtien lukua, hieman puhelimessa puhelua ja taas kahvia, ja sitten jos taas kahvia joisi ja Facebookissa kävisi ja sitten kahvia.... :) kahdelta ajattelin että hittolainen tämä tyttö lähtee Lindexille kun ei kerta ole tekemistä :) Löysinkin pari oikein pinkkiä paitaa ja yhden valkoisen. Ensi viikolla tuuraa työnjohtajaa joten istuskelen meidän asiakaspalvelussa ja on onneksi jotain tekemistä.

Jaa no ohjelmat alkaa telkusta kohta joten pitää lopetella.