perjantai 19. joulukuuta 2008

Kylppäri remonttia tällä viikolla

Maanantaina kävi mies mittaamassa tuota meidän kylppäriä, kosteuksia. Sieltähän sitä löytyi, ihan niin kuin arvasin. Onneksi ei pahasti. Keskiviikko aamuna ne aloitti sen rempan ja nyt ollaan siinä tilanteessa että maanantaina laitetaan se muovi matto. On kyllä ollut mukavaa kun, pyykkikone on keittiössä plus kaikki kylppärin tarvikkeet ja kaiken kukkuraksi pönttö on eteisessä, ihanaa :)

keskiviikko aamu oli jotain ihan kamalaa taas. Riku lähti aikaisin toihin ja minä jäin lasten kanssa. KAIKKI kinasteli ja mikään ei onnistunut. Lotta oli kamalan kärttynen ja lopulta autossa se alkoi itkemään, silmään sattui. Jes, migreeni iski. Nopeasti Miro eskariin ja aleksi kouluun. Ajettiin kotiin ja otettiin särkylääke. Kipu alkoi pahentua joten otin pika puhelun anopille ja onneksi hän otti Lotan sinne. Ei sitä voinut kouluunkaan viedä. Oli se siellä kuulemma nukkunut koko aamupäivän ja anoppi oli ihmetellyt kun Lotta oli ihan kummallinen loppu päivän, rauhallinen, vaisu, hiljainen. Niinpä, sellainen se on aina migreenin jälkeen.

Tänään oli viimeinen työpäivä ja koko ensi viikko on lomaa. Saa rauhassa laitella joulua ja siivoilla.
Huomenna on luvassa vielä paha paikka, koulun joulujuhla. Siellä kun lapset laulelee joululauluja niin itku siinä taas tulee, se on varma :)

Ajatella että se joulu on ihan juuri ja sitten uusivuosi. Nopeasti nämä vuodet vierii...