lauantai 12. toukokuuta 2007

JEE, Hyvä suomi :)

Päivä hujahti taas vauhdilla.
Sain sen kamalan tiski vuoren purettua aamulla kun Riku ja Lotta oli kaupassa, mutta jo iltapäivällä oli taas uusi vuori.. harkitsen kertakäyttö astioita!
Santtu oli täällä hoidossa. Oltiin pihalla ja tehtiin ruokaa ja syötiin. Kun santtu lähti, askartelin lasten kanssa Marjalle kortit silkkipaperista ja jännättiin suomi-venäjä ottelua.

Lotta kaupassa oli valinnut itselleen nimppari lahjan, tamacotshin vai mikä lie virtuaali lemmikki. Ohjeita lueskelin niin se voi alkaa seukkaan, sitten naimisiin pääsee ja vielä raskaus aika ja synnytys. Onpa ne nykyajan lelut kummallisia :)


Olen ihmetellyt sitä että mikä kumma meidän lapsissa on vikana, onkohan ne sairaita. Ne eivät juurikaan ole riehunut tänään. Toisaalta en valita. En olisi tänään jaksanut yhtään tapella. On ollut aikas plääh olo koko päivän.
Oltiin Rikun vanhemmilla äitienpäivä kahveilla. Kahvipöydässä muisteltiin että vuosi sitten kun oli viisut mentiin juuri sinä iltana Espanjaan. Juteltiin että mihinkäs nyt lähdettäis niin lapset huutivat yhteen ääneen, HAWAJILLE. Ja he näyttivät taitonsa hula hula tanssista ja lauloivat jotain aloha laulua. Kaunis kiitos tästä Disneyn piirretty kanaville :)

Nyt alkaa iltapala rumba ja odotellaan että euroviisut alkaa :) Ostin nesteeltä mäyriksen, En kyllä meinaa juoda niitä kaikkia, varmaankaan :)

Lauantai aamu

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ LOTTA :)

Illalla kun sänkyyn menin niin telkasta tuli joku elokuva. Kertoi jostain terroristeista jotka oli kidnapannut jonkun miehen. Olisin halunnut sitä katsoa mutta väsymys voitti kerta kaikkiaan. Sanoinkin Rikulle että miksi ihmeessä leffojen pitää tulla niin myöhään... epäreilua!

Tänään kello 06.20 Miro kömpi viereen ja kyseli josko herättäis. Arg... olisin halunnut nukkua ainakin seitsemään. Sain Miron 20 minuuttia olemaan siinä vieressä hiljaa ja hetken torkuin. Mutta ei auttanut, ylös vaan. Mirolle piirretty kanavat päälle ja kahvin keittoon. Miro sitten sai kiukku kohtauksen kun hän ei saanut painaa keittimen nappulasta, pelkäsin kunnon huuto kohtausta joka olisi johdannut siihen että KAIKKI olisi herännyt. Noh, lupasin että hän saa isille keittää kahvia sitten.

Aleksi kömpi sängystä 7.30 aikaan, aivastellen ja niiskuttaen. Eilen jo kokeilin kuumetta, korvasta oli 37.7 eli on siinä siinä onko lämpöä oikeasti vai ei. Nyt hän itse ilmoitti että on flunssainen olo.
Ihanan itsepäisiä ne on heti aamusta!!!!
Lotta ja Riku vielä nukkuvat. Riku pitää herättää puoli yhdeksän jotta hän ehtii kauppaan ennen kun Santtu tulee. Siitäkin tulee taas huuto, kiukku, raivo kohtaus jollekkin, sille kuka ei pääse kauppaan mukaan.

Tänään muuten taitaa olla Äidin kuolemasta tasan 13 vuotta

perjantai 11. toukokuuta 2007

Taas viikonloppu alkaa

Kuulimpa tälläisestä sivustosta veljeltäni. Kiva idea, voi itseään purkaa täällä :)

Työ viikko taas takana. Ei tosin ollut kovin kiire töissä, ihan kiva. Eilen suoritin näyttökokeen. Ja pääsin kirkkaasti läpi ja kehutkin sain vielä päälle. Jäi kyllä hyvä mieli. Edellinen pomoni yritti sabotoida koulun käyntiäni mutta paska ei siinä onnistunut. Hieman kyllä piti petrata tänä vuonna. Kamala kasa tehtäviä joita väänsin yö kaudet koneella, kun olin lapset hoitanut peteihin.

Huomenna tulee Santeri (kummipoika) hoitoon päivällä jokuseksi tunniksi. Kait se pitää pihalle mennä niiden kaikkien neljän kanssa. Muuten saattais tunnelma nousta hieman liikaa :) Sitten sen jälkeen mennään Rikun vanhemmille käymään kun sunnuntaina sinne ei päästä kun Marja on töissä iltaan asti.
Ja sitten ilmoitin Rikulle että illalla on meillä kisa studio, euroviisut. Lapsillekkin luvattiin että saavat valvoa jos vaan jaksavat.
Huoh, pyykit vielä odottaa koneessa että laittaisin ne kuivumaan. Miksi kukaan ei ole keksinyt sellaista konetta mikä kuivaisi ja viikkaisi samalla. Oikeasti, meillä tulee todella paljon pyykkiä. Ja jos en kahteen päivään niitä pese niin vaatteet loppuu totaalisesti, ja kukakohan siitäkin kuulee sitten taas. Tiskit PITI laittaa illalla mutta mutta... ei siis huvittanut yhtään niitä laittaa. Ja aamulla harmittaa kun se vuori odottaa vielä vaan. Toivottavasti kukaan ei halua tulla meille aamusta ylläri vierailulle :)

Join tuossa 2 olutta ja ne alkaa tehdä tehtävänsä, nukuttais aikalailla.

Tänään puhuttiin kesälomista ja koulun alusta. Se on kyllä typerää, vaikka miten yrität veivata ja vääntää niin ei pystytä olemaan kun 1.5vko:a samaan aikaa lomilla. Mutta sitten alkaakin lyhennetty työ aika, osittainen hoitovapaa. On se kyllä mukavaa, voi sitten lasten kanssa päivällä tehdä ruokaa rauhassa, leipoa ja kaikkee.
Tuli mieleen hauska juttu mikä tuli tänään. Neloselta tuli hauskat kotivideot ja siinä oli juttu jossa eräältä mieheltä leikattiin hiuksia koneella ja vahingossa kun suojus lähti, tuli kalju kohta hänelle päähän. Miro sitten aivan pokkana sanoi että "niin isilläkin on käynyt noin kun tässä ei ole hiuksia" ja miro näytti Rikun ihan luontaista kaljua :) Pisti kyllä naurattamaan.

Nyt ne pyykit kuivumaan ja sitten koisimaan...