perjantai 20. helmikuuta 2009

Influenssaa...

Sitä olen potenut nyt jo 5 viikkoa ja tämä loppu 2 viikkoa oikein rankasti. Keuhkot on ollut totaali tukossa ja nukuin viikon sohvalla istuvilteenkin. Nyt alkaa hieman helpottaa, toivottavasti. Tosin kyllä kovia yskän puuskia tulee vieläkin.

Kädestä olen ravannut lääkäreillä ja fysioterapeuteilla. Siinä on nyt pieni hermopinne mutta ei onneksi vaadi leikkausta vielä. Nyt vaan lepuutan sitä tuella ja sain venytys ohjeita kotiin. Ihana työterveys fysioterapeutti minulla on, minun pitää laitella sille päivittäin viestiä kuinka käsi jaksaa ja se antaa uusia neuvoja.

lotta sai taas uuden ajan neurologille, haluaa nähdä Lottaa. Se onkin jo 5.3. Nyt vaan kova huoli ja miettiminen on alkanut... Miro on kärsinyt syksystä asti pääkivuista, tosin ne ei ole niin pahoja että haittaisi normaalia toimintaa mutta kuitenkin. Joka kerta kun on pää kipeä, niin on huono olo ja nyt on alkanut olla silmä oireitakin, ihan kun Lotalla :( Ja Mirolla on viikossa ainakin 3 kertaa pää kipeä. Päätettiinkin Rikun kanssa varata aikaa lääkärille, että saataisiin lähete neurologille. Tosin ajattelin asian ottaa puheeksi siellä Lotan neurologilla ja kysellä hänen mielipidettä. Migreenihän on perinnöllinen sairaus joten...

Meidän Aleksi se juuri täytti 9 vuotta, oli kova pala. Silloin tajusin sen kuinka aika on mennyt eteenpäin kovaa vauhtia. Ajatella, ensimmäinen lapseni on jo 9 vuotta.
Kovasti se lukio haave vielä kummittelee takaraivossa :) Mutta onko minusta ilta opiskeliaksi, pelkän lakin takia. Riku kyllä on ollut kannustava sen suhteen ja ollut innoissaan ajatuksesta, ja ilmeisesti sekin olisi valmis siihen että se hoitaisi pääsääntöisesti lapset ja kodin. Tai josko joku ammatillinen tutkinto, ilta opiskeluna, merkonomi yms. No, aika näyttää tai oikeastaan kevät näyttää.

Kello alkaa taas olla yli 23.00, huomenna on toiset Aleksin synttärit. Kaverit tulee 13-15.00 ja muutamia ystäviä ja sukulaisia sen jälkeen. Aamulla heti kakun koristelu ja hieman paikkoja kuntoon. Loppu päivä meneekin aika vauhdilla :)