perjantai 1. helmikuuta 2008

Viikonloppu taas alkaa, kirjoittelusta on taas vierähtänyt aikaa

Lähinnä tärkeimmät kuulumiset on tuosta Lotasta. Me oltiin tällä viikolla peijaksessa neurologilla niistä migreeni kohtauksista ja saatiinkin keski vaikea migreeni diagnoosi. Mutta kuitenkin kun edellinen kohtaus oli sen verran rajumpi niin katsotaan tilanne vielä pään magneetti kuvauksella. Eihän sieltä mitään varmastikkaan löydy mutta eipähän tarvitse jossitella sitten. Olenkin yrittänyt Lottaa siihen valmistella, tosin se on vasta 12.2. Kokeillaan josko Lotta pystyy siihen ilman nukutusta. Lääkitystä ei saa vielä ainakaan, sitten vasta estolääkitys jos kohtauksia alkaa tulemaan taas viikottain. Lähete sinne on vuoden voimassa niin saadaan mennä sinne aina kun halutaan.

Kovasti olen yrittänyt tässä "laihduttaa" ja jumppailla yms. Piru vie, n 2vko:a olen rehkinyt 5 kertaa viikossa ja katsonut tosissaan mitä syön, vaikka viikonloppuisin olen sallinut hieman jotain hyvää. Mutta kuitenkaan paino ei ole tippunut kun n 1.5kg :( Mutta toisaalta huomasin tänään että sain kiristää vyön kyllä seuraavaan reikään, positiivista sekin kyllä :) Harmittaa kun lähtee NÄIN hiljaa... Pitäis varmaan jotain muutakin keksiä. Mutta toisaalta jos miettii että kuukaudessa se merkitsee n kolmea kiloa ja hmm toukokuun loppuun se merkitsee -12kg, OHO, heh :) Noh, ei se kuitenkaan tipu tätä tahtia koko ajan.

Mitähän muuta... huomenna lapsukaiset menee mummulaan päivällä yö kylään. Mummu niitä kyseli sinne :)

Päätettiin nyt sitten tai oikeastaan ilmoitin että lopetan toukokuun lopussa tämän osittaisen hoitovapaan, se kun on sinne asti. Töitä olisi paljon, keväällä lisääntyy vaan. Ja muutenkin, tämä kotona olo ei jotenkin ole mun juttu kuitenkaan, jos näin uskaltaa sanoa.

Eipä tässä nyt oikein kummallista ole, tai mitään sellaista mitä tänne viitsisin kirjoitella...
Mieli ollut kyllä aika maassa Eiran takia, ja kyllä se lotan juttukin hieman häiritsee.