torstai 29. marraskuuta 2007

Torstaita mennään, Aleksi kuumeessa kotona

Pari päivää on jo pojat enteilleet flunssaa ja eilen se iski molemmille ja aleksille tuli ihan kuumettakin. On Mirokin aika ressukan oloinen.
Kyllähän se tässä itselläkin on kurkku aristellut ja nytkin nenu vuotaa.

Lintsasin töistä tänään :) Lähdin jo kymmenen aikaan kotiin jotta Riku pääsee töihin. Kaupan kautta tulin, ostin tarpeita leipomiselle.

Sitten pika pikaa tein taikinan ja salamana hain eskarilaiset kotiin ja sitten alkoi leipominen. Kuuntelin napeilla musiikkia, lauloin ja tanssin ja leivottiin pullaa :) Lapset vaan mulkoili ja pyöritteli päätä minulle. Vaikken laulaa osaa pätkääkään mutta kivaa se on silti :)

Mä sain eilen postista kirjeen, kutsun. Se oli kutsu uuden influenssa rokotukseen, siis ihan vapaaehtoinen ja vasta kokeilu asteella. En oikein tiedä vielä menisinkö vai en. Lapsille tuli myös, on kehitteillä lapsille tarkoitettu rokote 3-6 vuotiaille. Mutta niitä en siihen laita, ressukat pelkää piikkejä muutenkin ja siinä seurannassa pitää ottaa verikokeita.

Kello on jo yli kolme, kait se pitää ruokaa alkaa miettimään.
Lotta kutsuttiin naamiaisiin vanhan päiväkoti kaverin synttäreille. Se on laskenut jo reilu viikon päiviä ja sunnuntaina ne on. Me tytöt mennään huomenna shoppailemaan ja katsotaan se puku sille :)

Marja puhui että lapset menisi perjantaina tai lauantaina sinne yöksi, saas nyt nähdä.

maanantai 26. marraskuuta 2007

Näin ne viikot hurahtaa...!!

Todellakin, ei tänne edes muista/ehdi/jaksa tulla :) Vaikka, ei oikein ole mitään uutta kerrottavaa.

7 viikkoa tuli nyt täyteen ilman tupakkaa, ja nyt alkaa olo normalisoitumaan. Mm. ei ruoka maistu enään niin paljon eikä herkut :) en vetele sisuja aski tolkulla. Siis maistuuhan ruoka juu ja hyvältä maistuukin mutta annokset ja ateria välit alkaa normalisoitumaan. Ja nyt pitäs alkaa miettiä tuota paino hommelia. N. +5kg nyt tullut, ONNEKSI ei sen enempää :)

Jonkun sortin syys masennus vaivaa. Ja se ylitsepääsemätön väsymys ei ole lähtenyt, nyt sitä on kestänyt melkein 3kk ja alkaa nyppimään pikku hiljaa. Illalla menee nukkumaan todella väsyneenä ja aamulla väsyttää samanlailla, aivan kun ei olisi nukkunut ollenkaan. Noooh, kai se tästä.

Tänään soitin niistä papa kokeiden tuloksista mutta kumma juttu kun eivät olleet tulleet vielä vaikka siitä on melkein kuukausi.

Onkohan jotain positiivistakin... hmmm... Mirolla heiluu ensimmäinen hammas, Aleksi saa kymppejä kokeista, joulu on kohta :)
Joo vitsi vie, meikäläinen sai sakot tänään :D Parkkisakot, ei ollut kiekkoa. Hieman noloa :)

Kohta on omat synttäritkin ja herranjumala kun jo 28 tule linssiin, ryppyjä olen etsinyt itsestäni jo iltaisin :) Ja jotenkin muutenkin on kauhea huoli siitä miltä näyttää, olo tuntuu jotenkin hassulta ja pitää yrittää meikillä ja vaatteilla kohentaa omaa oloa :) Nyt on kolahdellut aikalailla kun olen katsellut noita langan laihoja pari kymppisiä ja vertaa itseensä, mikä tankki!!!! Olen hingunnut rakennekynsiä jo koko syksyn mutta en saa niitä kuulemma, maksavat liikaa se joka kuinen huolto, plaah. Miehet ne miehet :(

Onkohan tämä sitä kolmen kympin kriisiä!!!!!!

En tiedä mutta tuntuu ahistavalta kun ei ole itseensä tyytyväinen. No, joulu tulee ja pitää siihen alkaa keskittymään nyt :) Pikku hiljaa kodin koristelua ja leipomisia lasten kanssa :)
Jotain oli mitä piti kertoa mutta en nyt muista, päätä särkee yllättäen. Sekin pirulainen ei vaan mene pois kuule, joskus ihan migreeni ja joskus tälläinen tavis särky.
Lotta tänään sutkautti hyvin kun valitin pää kipua. Ota äiti ensin särkylääke ja siihen päälle mahalääke kun muuten sua alkaa vatsaa sattumaan :) Joo nuo särkylääkkeet ei sovi OLLENKAAN mun mahalle ja reikä siihen tulee vielä joku päivä. Oikein pilleristi :)

Mutta nyt alkoi jo Täydelliset naiset telkasta joten sinne siis!!!

Kyllä tässä on aivan pakko piristyä, edes joulun ajaksi :)