lauantai 31. tammikuuta 2009

Elämä jatkuu

Toisilla ainakin. Olin hyvin tyytyväinen tänään sen huomatessani :) Hienoa!!! Siitä sen huomaa, että vaikka kuinka käyt pohjalla niin elämä voittaa!

Viikolla TAAS oli Lotalla migreeni, nyt se iski kesken päivän koulussa. Lotta itkuisena soitti kun sattuu. Onneksi mummu pystyi ottamaan tytön luokseen.

Olin lääkärissä, tuosta kädestä. Lääkäri määräsi minuat ENMG tutkimukseen eli hermoihin pistellään neuloja ja katsotaan onko katkoksia. Jos näin on niin käsi leikataan.
On se nytkin haitannut taas. Tänään siivoilin, kevyesti niin eikös taas käsi mennyt veltoksi. Typerää kun lääkäri antoi neulonta kiellon, vaikka NIIN tekisi mieli näpertää puikoilla :)
Lapsukaiset sairasteli viime viikolla ja minuun se tarttui viikko sitten. Koko viikon olen potenut sitä flunssaa ja muutama päivä oli aika kamala. Töissä tottakai olin, kuumetta ei (vissiin) ollut. Nyt hurja yö yskä vaivaa, tai vaivasi ainakin viime yönä. Oli hienoa nousta aamulla muutaman tunnin yöunien jälkeen.

Eipä tässä ole sen ihmeempää tapahtunut, tässä mennään arjen mukana, joka pitää erkoisen kiireisenä nykyään. Mitään ei ehdi tekemään, kenelläkään käymään...