lauantai 7. maaliskuuta 2009

Maaliskuussa sulaa jää jää jää..

Kevättä kohden pikku hiljaa tässä mennään.
Mitään muuta ei vieläkään elämään mahdu kun koti kuviot ja työ, ehkä tosin hieman itsestäkin kiinni. Pitäisi vaan se aika ottaa itselle, mutta... joskus sitten :)

Lotta kävi taas neurologilla ja ei sielläkään mitään uutta tullut. Katsotaan kuinka kevät lähtee rullaamaan. Mirohan tosin kärsii myös pääkivuista, syksystä asti. Sillä ei ole ne onneksi niin pahoja kun Lotalla, mutta se sama pääkipu voi kestää kaksikin päivää.
Käytiin tällä viikolla lääkärissä ja verikokeissa, katsovat sokeri arvot. Mutta lääkäri meinasi sen olevan myös migreeniä ja saadaan lähete myös neurologille. Migreenihän on perinnöllinen sairaus, ja Lotta ja Miro tuntuvat olevan noiden sairauksien kanssa samoilla linjoilla, herkkiä saamaan kaikenlaista ja atoopikkoja.

Meidän Aleksi se taas on ihan kumma unissa kävelijä. Monta vuotta se on kävellyt unissaan melkein joka yö, mutta viime yö oli pahin tähän mennessä. Poika lähti käytävään kalsareissaan. Riku havahtui kun ovi kävi, ja poika oli hissin ovenkahvassa kiinni ja sanoi menevänsä postiin pissalle :D Tosi kiva jos Riku ei olisi herännyt, mihinhän poika olisi päätynyt. Päätettiinkin ostaa turvaketju oveen :)

Tänään olisi vapaa ilta. Lapset meni mummulaan. Saas nähdä mitä sitä keksii... Koti olisi taas kun myrskyn jäljiltä, mutta tarvitseeko vapaa iltaa käyttää siivoamiseen... toisaalta ei, mutta toisaalta...

Vatsa on oikutellut taas tällä viikolla aika pahasti. Hirvee kramppi kohtaus oli yksi yö. Heräsin siihen kipuun ja aikani pyörin sängyssä, mutta pakko oli lähteä liikkeelle. Kävely oli tuskaa, joten menin vessaan istumaan, ja ihan itkin kivusta. Kipu oli niin kova , että hengittelin tosi pinnallisesti. Sen johdosta alkoi maailma pyörimään, ja lopulta alkoi mustenemaan. Menin makaamaan vessan lattialle. Se oli ihan kamala yö kyllä. Aikani siellä makasin ja kipu hellitti.
Minullahan on stressi vatsa, ärtynyt suoli ja refluksitauti. Jos on stressiä ja syön epäterveellisesti niin homma on valmis, saan takuu varmasti näitä tälläisiä. Pitäisi syödä säännöllisesti, vatsaa ei saisi päästää koskaan tyhjäksi.

No, pitää se varmaan mennä tiskit edes laittamaan jos en muuta tänään tee :)