sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Aaton aattoa viedään...

...lapset nukkuu, tai ei nuku mutta sängyissään ovat. Saisivat nukahtaa kun olisi yksi lahja vielä autossa joka pitäisi paketoida.

vatsa on tänään ollut taas erikoisen kenkulla tuulella. Hirvittäviä kipu kohtauksia taas tullut, ja olen ottanut jo yli annostuksen niitä vatsalääkkeitä. Pakko se on varmaan käydä lääkäriltä hakemassa uusia vahvempia lääkkeitä, niitä käytetään kun on vatsahaava. Ei ole oikein kivaa jos huomennakin on tälläistä...

Eilen illalla surffailin netissä, ja silmiin osui sellainen juttu missä puhuttiin tupakan lopettamisen jälkeisestä masennuksesta. En mä väitä että olisin masentunut tai mitään, mutta tämä alakuloisuus ja väsymys kyllä pistää ihmetyttämään. Nooooh, ennenkin olen tokaissut että kai tämä tästä. Mutta kyllä siinä ihan asiaa puhuttiin.

Tänään tehtiin vielä ruoka ostoksia, kyläiltiin Mirkalla ja Jannella, illalla kävin vielä viemässä lahjat odottamaan huomista Jussille.
Illalla koristeltiin kuusi. Minä ostin varmaan kolmella kympillä koristeita, nauhoja palloja yms, uusia. Sitten totesin että äh ei niitä nauhoja voinut edes laittaa, olisi liian tayteen tullut kuusi. Ja nyt ostin ne ihan turhaan :)

Huomenna kahdeksi Jussille ja heti päästään syömään :)

HYVÄÄ JOULUA!!!!