lauantai 27. lokakuuta 2007

Viikonloppua mennään

Eipä tässä kyllä mitään erikoista ole tapahtunut, sitä samaa arkea. Perjantaina oli vapaa päivä. Pojat tosin oli mummulassa leipomassa ja Lotta oli minun kanssa aamupäivän.

Tänään oli piha talkoot ja pääsin haravoimaan :) Se on kyllä kivaa hommaa :) Tein ruokaa talkoo porukalle toisen naisen kanssa ja kaikki kehuivat hyvää keittoa. Riku oli koko päivän kaverillaan remontti hommissa. Lapset oli pihalla n 5h putkeen ja nyt tuntuu olevat väsynyttä sakkia :)

Kamalan vaikeaa ollut nyt ilman tupakkaa, pari kolme päivää. Tiesinhän minä kyllä että tälläisiä päiviä tulee ja vielä niitä on edessä, mutta en ole sortunut. Ja siitä on kyllä hyvä mieli. Kuitenkin jo yli 2 viikkoa olen jaksanut, tyhmää olisi nyt lipsua ja pahinhan on takana päin.

Torstaina töissä meni niska jotenkin juntturaan. Ei pää taipunut vasemmalle ollenkaan ja vielä vaan on jumissa. Vihloo ikävästi jos koettaa liikuttaa sitä vasemmalle.
Mahakin reistailee urakalla, nyt ei ole pariin päivään ollut niitä ylävatsa kipuja mutta kaikkea muuta löytyy aasta ööhön. Kuidut aloitin viikolla, katsotaan auttaako yhtään. Ja se pirun kystakin tuli TAAS ja se piti minut kippurassa koko eilisen päivän ja illan. Kyllä nyt kohta saisi tapahtua jo jotain positiivistakin.

Noh, lopettelen nyt ja alan lapsia laittamaan nukkumaan kohta.

Ei kommentteja: