torstai 29. marraskuuta 2007

Torstaita mennään, Aleksi kuumeessa kotona

Pari päivää on jo pojat enteilleet flunssaa ja eilen se iski molemmille ja aleksille tuli ihan kuumettakin. On Mirokin aika ressukan oloinen.
Kyllähän se tässä itselläkin on kurkku aristellut ja nytkin nenu vuotaa.

Lintsasin töistä tänään :) Lähdin jo kymmenen aikaan kotiin jotta Riku pääsee töihin. Kaupan kautta tulin, ostin tarpeita leipomiselle.

Sitten pika pikaa tein taikinan ja salamana hain eskarilaiset kotiin ja sitten alkoi leipominen. Kuuntelin napeilla musiikkia, lauloin ja tanssin ja leivottiin pullaa :) Lapset vaan mulkoili ja pyöritteli päätä minulle. Vaikken laulaa osaa pätkääkään mutta kivaa se on silti :)

Mä sain eilen postista kirjeen, kutsun. Se oli kutsu uuden influenssa rokotukseen, siis ihan vapaaehtoinen ja vasta kokeilu asteella. En oikein tiedä vielä menisinkö vai en. Lapsille tuli myös, on kehitteillä lapsille tarkoitettu rokote 3-6 vuotiaille. Mutta niitä en siihen laita, ressukat pelkää piikkejä muutenkin ja siinä seurannassa pitää ottaa verikokeita.

Kello on jo yli kolme, kait se pitää ruokaa alkaa miettimään.
Lotta kutsuttiin naamiaisiin vanhan päiväkoti kaverin synttäreille. Se on laskenut jo reilu viikon päiviä ja sunnuntaina ne on. Me tytöt mennään huomenna shoppailemaan ja katsotaan se puku sille :)

Marja puhui että lapset menisi perjantaina tai lauantaina sinne yöksi, saas nyt nähdä.

Ei kommentteja: