sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Pikaiset tarinat

Kello on jo melkein 22.30 joten en ajatellut kamalan pitkiä turinoita nyt laittaa, kuitenkin pitäisi kuudelta lähteä töihin.
Oltiin me sitten Petikossa tänään, kierrettiin monen monta liikettä läpi ja etsittiin sitä pöytää. Lapset oli aivan kypsiä mutta pikku kahvi hetki kodin anttilassa auttoi hetkeksi.
Lopulta löydettiinkin se sopiva pöytä, vaikka se ei aivan ollut se mitä etsin mutta aika lähelle. Hintakin hieman painoi siinä kuitenkin. Sain sen arkku pöydän nyt sitten :) Ja täytyy myöntää että kun se nyt tuossa on niin aika kiva se on :) Seuraavaksi on se telkkari taso sitten ja sekin on jo katsottuna, vissiinkin. Mukavan kaupan löysin sieltä tänään, myy pelkkää vanhaa tai vanhan näköistä tavaraa ja huonekaluja.

vatsa rauhoittui, hallelujah!! :D Iso plussa ja tuo suukin tuntuu paranevan joten elämä voittaa kuitenkin. Ajattelin lasten kanssa pipari taloa tehdä ensi viikolla ja Katjalla on pakko käydä terapia istunnolla. Ensi viikolla on Aleksin kouluun liittyviä hommailuja jonkin verran. Niiden koululla on joulumyyjäiset ja ne tuottaa hieman hommaa ja torstaina on aleksin luokalla ns peli ilta ja siellä pelaillaan lautapelejä, vietetään pikkujoulua yms yhdessä oloa. Ai niin, Lotalla ja Mirollahan on joulujuhla keskiviikkona, hoitajille pitää ostaa jotain kivaa..


Mutta nyt taitaa olla parempi mennä unten maille...

Ei kommentteja: