torstai 31. toukokuuta 2007

viikko hupsahti

Nyt jo taas torstai, en ole ehtinyt enkä jaksanut kirjoitella.

Viime lauantaina tosiaan äidin pikku enkelit oli mummulassa yö kylässä. Istuskeltiin iltaa, pojat saunoi. Sitten käytiin yhdet oluet juomassa keskustassa, ihan ok ilta oli vaikka tosin olisin tanssimaan kaivannut :)
Maantaina oli aleksin suunnistus ilta, Riku vuorostaa oli siellä mukana. Minä istutin lotan ja miron pyörän selkään ja lähdin juoksu lenkille ;) Muksut huusi vaan että etkö sinä äiti jaksa kovempaa juosta...heh! oli kyllä todella nastaa hommaa, taidan alkaa enemmänkin juoksemaan.

Tiistaina olin lääkärissä, poistivat kaulasta luomen, auts!!! Sitä haavaa olen sen jälkeen potenut ja juoksemaankaan en ole uskaltanut mennä kun se on vieläkin aikas kipeä. Ensi viikolla otetaan tikit pois.
Tiistai iltana alkoi minulla joku vatsa tauti. Ihan kamalia polttoja ja vessassa istuskelin tiuhaan tahtiin. Sama jatkui keskiviikkona, jaksoin olla töissä 11.00 asti mutta sitten pomo passitti kotiin. Vasta tänään torstaina on ollut olo aika hyvä.

Miro oli tänään Eliaksen (tarha kaveri) synttäreillä, ne loppuivat vasta kahdeksalta. Yllättävän kivasti meni kuitenkin nukkumaan vaikka hieman epäilytti kuinka sokeri humalainen lapsi menee ajoissa sänkyyn :)
Huomenna on perjantai. Riku ilmoitti tänään että hän lähtee laivalle lauantaina kaverin kanssa, juuh.. No, täytyy keksiä tekemistä lasten kanssa. Jos vaikka kyläilisi oikein urakalla ;) Tilasin itselleni hajuveden, saa nähdä saanko.

Laittelin juuri vaatteita kaappeihin ja toisia kuivumaan. Alkaa uni painaa simmuja. Kello soi 05.00 aamulla. On aika vilkas työ päivä huomenna tiedossa. Saan uuden autonkin huomenna, tai uuden ja uuden mutta kivempi. Tavallinen Yaris, henkilöauto.

Koskakohan sitä pääsisi tanssimaan, huoh.

Ei kommentteja: