keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Flunssaa / influenssaa

JUURI kun pääsin sanomasta että meilläpä ei lapset ole ollut yhtään kipeinä niin jo se kamala tauti iski.
Ensin Aleksi sairastui viime perjataina, kuumetta, pää kipeä ja yskää. Oli vielä ma ja ti pois koulusta. Minä olin sairaslomalla sen kanssa, tosin kyllä olin aina aamusta n viidestä kahdeksaan töissä ja sitten tulin kotiin Aleksia hoitamaan. Tiistai aamuna sitten huomattiin että Mirolla oli korkea kuume ja päätä jomotti. Tulin kotiin kahdeksan aikaan töistä ja lähdin uudelleen vaille 10 pakolliseen koulutukseen. Lotta sai jäädä myös kotiin sinä aamuna. Eikös sitten Lotalle noussut aamupäivällä myöskin korkea 39.5 kuume, ja ihan kamala pää kipu, niin ja huono olo. Kun tulin kotiin vaille yksi niin Miro ja Lotta vaan olivat nukkumeet kun oli niin sairaita. Iltapäivällä Lotta alkoi oksentelemaan, huoh. Vähän väliä sitä tuli. Ja se pää kipu oli aika pahana, molemmilla.

Eilen illalla oltiin pitkästä aikaan katjan kanssa lenkillä, huomasin että ei ole tullut lenkkeiltyä hetkeen, hiki virtasi jo ihan alussa :) Kuitenkin jaksettiin se tuttu lenkki repäistä ja torstaina uudelleen.
Tänä aamuna kello soi neljän aikaan ja hitto vie kun väsytti :( Töihin menin kuitenkin. Mutta tulin jo 11jälkeen kotiin niin Riku pääsi töihin.
Lotta on tosi huonona vielä vaan, yli 39 kuume jatkuu. Nyt valittaa myös niskaa ja korva kipua. Käytiinkin äsken päivystyksessä mutta illalla vasta pääsee lääkärille. Lotta on aivan velttona, nukkuu vaan...
Itsellä tuntuu kurkussa pientä kipua, saas nähdä nytkö tämä minuun iskee. Väsymys on aivan yli voimainen. Olisin halunnut jumpata tuossa hieman mutta en tiedä, en taida kyllä jaksaa.
Tänään pitäis ehtiä ilmoittamaan Lotta kouluun 15-18 välillä kirjastolla. Ja lääkäriin pitäis mennä Lotan kanssa 17-18 aikaan, saas katsoo kuinka saan kaikki järjestettyä. Kun on Mirokin kuumeessa myöskin... vielä vaan sekin.

Ensi viikolla on sitten se Lotan magneettikuvaus...

Ei kommentteja: