lauantai 13. joulukuuta 2008

Joulun odotusta, hössötystä ja pientä vesivahinkoa

Kovasti lapset joulua odottaa, ja kohtahan se jo on, hieman yli viikko enään :)
Näillä näkymin olenkin 22.-23.12 lomalla joten koko viikon saan olla kotona. Tosin en tiedä lomasta vielä, kun ei ole pomo vahvistanut mutta miksikös se ei kävisi.

Tänään oli Aleksin ja Lotan koululla perinteiset joulumyyjäiset. Eilen illalla leivoin 3 kuivakakkua sinne. Aamulla menin hyvissä ajoin myyjäisiin järjestelemään ja sitten oli buffetissa myymässä. Arpajaisista voitettiin taas, Lotta ison korin missä oli pipareita, suklaata, glögiä yms yms. Aleksi ja Riku voitti kuivakakut. Toisen pistinkin pakkaseen odottamaan joulua.

Oltiin anoppilassa syömässä, haettiin Lotta samalla. Se oli yötä siellä viettämässä tyttöjen iltaa.
Tänään illalla oli myös meidän talon pikkujoulut ja joulupukkikin tuli ja toi lapsille lahjat. Miroa ihan vähän vaan jännitti ja oli niiiiiin hermostunut kun pukkia ei aluksi kuulunut :)
Olin lasten kanssa vasta 20 aikaan kotona. Huomasin sitten että hitto, allaskaappi täynnä vettä. Kuivasin sen ja kokeilin putkia niin yksi lavuaarin putkista vuotaa ja sitä vettä oli mennyt jo kaapin alle ja kaapin levyt kupruilee tosi makeasti, hittolainen!!!! Soitan siitä maanantaina isännöitsijälle ja saavat korjata ja mitata kosteudet. Tiedä sitten kuinka kauan se on vuotanut, vaikka juurihan meillä oli keväällä se keittiöremppa. Samalla kyllä sanon tuosta kylppäristä, sekin lattia kun lähtee irti hienosti lattiakaivon ympäriltä ja leviää vaan koko ajan. Näitä vanhan talon ihanuuksia!

Huomenna ei pitäisi olla mitään erikoista, paitsi joulukortit pitää kirjoittaa. Voisi vaikka isällä käydä myös.

Ei kommentteja: