keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Joulun odotusta, uusi koti, epilepsiaa ja sikainfluenssaa

Siinä ne kohokohdat tältä syksyltä.

Ostettiin tosiaan uusi koti :) Ihanaa, nyt on lapsilla sitten omat huoneet, oma sauna ja se on RIVITALO :D Pieni oma pikkuruinen piha jossa saa kuopsutella :)
Muutto on 5.12, joten kovasti on tekemistä, jotta saa paikat suht kuntoon jouluksi.

Lotan asioita on tässä hoideltu ja murehdittu enemmän ja vähemmän. Lääkitystä nostettiin, niin epilepsia kun migreeninkin. Mutta... en oikein tiedä miksi, mutta ei se oikein tehoa. Tai nyt on taas mennyt mukavammin, kun Lotta on ollut ensin syyslomalla ja sai rentoutua. Ensimmäinen kouluviikko meni tosi kivasti, ei mitään sen suurenpia juttuja (lukuunottamatta paria migreeniä), mutta kun oli ollut viikon koulussa, liekko stressi tms niin meni taas Lotan olo huonommaksi. Se väsyy, tulee hajamieliseksi, ei muista mitä oli tekemässä, saa raivareita :( Läksyt ei onnistu :(
Mutta nyt viime viikon Lotta oli taas kotona, sikainfluenssan takia ja silloin meni taas hyvin epin puolesta ja tämäkin viikko on mennyt kivasti. Katsotaan nyt mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Lotta sai ajat neuropsykologille ja ne on kerran viikossa, neljän viikon ajan. Ensimmäinen aika on nyt perjataina. Se testeillään kartoittaa, mikä siinä oppimisessa/ koulussa on vaikeaa, ja siten pystytään etsimään Lotalle se parempi oppimis muoto. Lotta kun ei pysy tuolla perässä, sille tulee pienen pieniä epi kohtauksia koulussa ja siten tipahtaa kärryiltä.
Myöskin pään MRI uusitaan, ihan varuksi ettei ole tullut muutoksia. Myöskin jossakin vaiheessa pääsee Lasten Linnaan osasto jaksolle, otetaan Video EEG.

Mirollahan kanssa diagnosoitiin migreeni, tosin on ei tarvitse vielä ainakaan estolääkitystä. Aloittelen sen jos kivut taas jatkuvat päivä tolkulla.

Tosiaan, possunuhaa ollaan podettu koko konkka ronkka. Pikku hiljaa tämä tästä lähtee, Aleksi lepää vielä tämän päivän kotona. Miro menee 1.5 vko sairastamisen jälkeen kouluun tänään.
Itse olen ollut nyt 10 päivää sairaslomalla. Vaikka kuumetta ei ole, kroppa on jotenkin NIIIIIIN väsähtänyt ja heti kun jotain tekee, pulssi nousee, alkaa tykyttämään ja voimat vaan hiipuu pois. Myöskin omituisia lonkka kipuja on ollut, liekko jotain jälkitautia.

Jaahas, Miroa herättelemään....

Ei kommentteja: