lauantai 12. toukokuuta 2007

Lauantai aamu

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ LOTTA :)

Illalla kun sänkyyn menin niin telkasta tuli joku elokuva. Kertoi jostain terroristeista jotka oli kidnapannut jonkun miehen. Olisin halunnut sitä katsoa mutta väsymys voitti kerta kaikkiaan. Sanoinkin Rikulle että miksi ihmeessä leffojen pitää tulla niin myöhään... epäreilua!

Tänään kello 06.20 Miro kömpi viereen ja kyseli josko herättäis. Arg... olisin halunnut nukkua ainakin seitsemään. Sain Miron 20 minuuttia olemaan siinä vieressä hiljaa ja hetken torkuin. Mutta ei auttanut, ylös vaan. Mirolle piirretty kanavat päälle ja kahvin keittoon. Miro sitten sai kiukku kohtauksen kun hän ei saanut painaa keittimen nappulasta, pelkäsin kunnon huuto kohtausta joka olisi johdannut siihen että KAIKKI olisi herännyt. Noh, lupasin että hän saa isille keittää kahvia sitten.

Aleksi kömpi sängystä 7.30 aikaan, aivastellen ja niiskuttaen. Eilen jo kokeilin kuumetta, korvasta oli 37.7 eli on siinä siinä onko lämpöä oikeasti vai ei. Nyt hän itse ilmoitti että on flunssainen olo.
Ihanan itsepäisiä ne on heti aamusta!!!!
Lotta ja Riku vielä nukkuvat. Riku pitää herättää puoli yhdeksän jotta hän ehtii kauppaan ennen kun Santtu tulee. Siitäkin tulee taas huuto, kiukku, raivo kohtaus jollekkin, sille kuka ei pääse kauppaan mukaan.

Tänään muuten taitaa olla Äidin kuolemasta tasan 13 vuotta

Ei kommentteja: