lauantai 26. toukokuuta 2007

Vapaa

Lotta oli eilen kotona, torstaina kun oli hieman lämpöä. Nyt se vaihtee on/off tyyliin.

Eilen illalla ennen saunaa otin yhden lääkkeen kun nenää kutitti aikas paljon. saunasta tultiin niin simahdin istuvilteen sohvalle 19 aikaan :) 20.30 menin sänkyyn ja nukahdin välittömästi :) Eli lääke hieman auttoi asiaa. Miro joskus 21 aikaan tuli viereen ja nukahti siihen.

Tänään lapset herätti minut 8 aikaan. Riku siis illalla katsoi lapsia. Aamupalan jälkeen lähdin Miron kanssa kauppoihin. Anttilasta ostettiin mirolle palkinto (kun on mennyt kiltisti nukkumaan 10 iltaa) se sellainen tamakotsci vai miten se nyt kirjoitetaan. Lotalle löytin alesta takin ja ulkohousut, aleksille shortsit ja t-paita. Sitten käytiin apteekissa ja sitten vielä ruoka kauppaan prismaan. Rahaa paloi taas... :(

Kolen jälkeen mentiin vankilalle, lapset jäi sinne yöksi.
On kyllä todella tarpeeseen vapaa ilta, hermo ollut aikas tiukilla koko viikon tai oikeastaan pidempäänkin.
Nyt pääsee miettimään ihan muita asioita kun kotia ja lapsia, tekee ihan hyvää.

Viikolla mietiskelin kun isä täyttää 60v kesällä, mitähän sille lahjaksi. ja olisi kiva jos keksisi jotain yllätystä juhliin. Mietin jo jos loirin saisi sinne laulamaan kappaleen tai kaksi, mutta ei se taida oikein onnistua. vaikka eihän sitä koskaan tiedä.

Ens viikolla töissä on aika hulina viikko, alkaa 3 uutta kohdetta ja minun pitää ne aloittaa alusta loppuun. Sitten pitää kesä tyttöjä kierrättää heidän tulevissa kohteissa. Mietin jo jos alkais lisää opiskelemaan, ihan oppisopimuksella. Se kestäisi vuoden... täytyy miettiä onko rahkeita moiseen..

Ei kommentteja: