lauantai 11. elokuuta 2007

Arkea arkea :)

Muksut nukkui aamulla vaille yhdeksään ja siitä päivä sitten lähti käyntiin.

Pyykin pesua oli koko päivä, alhaalla pesutuvalla pesin lakanat.
Päivällä oltiin ostamassa Aleksille koulupöytä ja tuoli. Ihan perus mallit hommattiin nyt, ostetaan sitten parempi kun saa tietokoneen.
Matkalla sieltä käytiin hesessä syömässä ja lapset pääsi pallomereen :)
Kaupassa kävin Miron kanssa myös.

Viiden jälkeen lähdin lasten kanssa tuohon omalle pihalle ja Riku lähti kalaan kaverinsa kanssa merelle veneellä.
Vasta puoli kahdeksan tultiin kotiin ja tiskihommaa oli sitten. Lapset saivat pelailla.
Innostuin siivoamaan parvekkeenkin vaikka suunnittelin sitä myöhemmäksi, no nyt se on tehty. Lasit pitää vielä pestä jossakin vaiheessa. Jätin vaan tarvikkeet Jussille ja Lauralle, pitänee ne hakea sieltä.

Aika tavallinen päivä oli taas, tästä se arki alkaa vaikka lomaa vielä onkin 3 viikkoa jäljellä :)

Kello on jo 22.40 ja Riku on kalassa vielä.
Join pari olutta tuossa ja huh alkaa väsy painaan. Samalla tässä kuuntelen musiikkia mp3 soittimesta, ihanaa kun on niin rauhallista.
Huomenna pitäis mennä neljän jälkeen Katjalle ja Jarille ja siitä sitten kuuden korvilla vankilalle. Lapset haluaa pestä omat pyöränsä.

Minnan kanssa suunniteltiin sellaista yhteistä päivää/iltaa. Pitänee vaan Rikun kanssa puhua mikä olisi hyvä päivä. Olisi kyllä ihanaa päästä kotoota pois välillä, miettisi muita asioita hieman. Saas nähdä koska se toteutuu...

Tänään on ollut sellainen hieman outo päivä, tai outo mieli. Kamalasti erinäisiä asioita pyörinyt mielessä. Miten se voi heti alkaa kun kotiin pääsi. Jotain piristävää pitää keksiä. Onko olemassa sitä 30 kympin kriisiä???? Saakeli alkaa tympäsemään kun samaa rataa ollaan/olen mennyt viimeiset 7v. Mitähän sitä keksisi... On monta asiaa mitä haluan, mutta ei ne toteudu ei millään, itsestä se on vaan kiinni. Ei vanhalle koiralle niin vaan uusia temppuja opeteta :)
Toisaalta, Rikukin on 3-5 päivää/iltaa poissa kotoota viikosta niin miksikös minä en voisi... edes joskus... muutamaksi tunniksi. Mutta toisaalta jos minä olisin niinä päivinä pois kun Riku on kotona niin eihän me koskaan nähtäis kunnolla, eli ei sekään kait ole hyvä. Patti tilanne :) Kumpi kampi... :) Menipä taas syvälliseksi!!!

Tampereelle kun mentiin niin sanoin että haluan käydä hautuu maalla mutta eipä sinne asti päästy, se harmittaa aika paljon. Siitä on muutama vuosi kun siellä olen käynyt viimeksi.

Jaahas, Riku laittoi viestiä että on tulossa kotiin päin. Kait sitä pitää lopetella ja ajatella taas nykyhetkisiä asioita eikä harmitella muita asioita :)

Huomenna voisi yrittää mennä ottamaan arskaa jonnekkin lasten kanssa!!!

Ei kommentteja: