tiistai 7. elokuuta 2007

Hellettä, uimista ja kiukkua

Joopa, en ole edes jaksanut nyt kirjoitella tänne. Kun lasten kanssa painaa pihalla 12h päivässä plus muut hommat päälle niin sitä on aika kuitti kun lapset saa nukkumaan :)
Ihanaa täällä silti on :)

Isä tosiaan eilen tuli ja ne kaivoi ojaa Rikun kanssa, muksut tottakai oli apuna :) Kaikkea mahdollista pihalla hommailtiin ja lapset oli todella innoissaan vaarin saapumisesta.
Luulen että tämä mökkeily käy lasten hermoille, todella lyhyt pinna niillä on ollut pari päivää. No, kuhan aina keksin jotain uutta kivaa ja jännää niin hyvin mennään taas eli paljon meikäläiseltä vaaditaan, heh :)

Tänään miehet laittoi sen lavuaari putken paikoilleen ja nyt kelpaa pestä astioita! Sitten uurastivat tynnyrisaunan katon kimpussa. Laittaavat uuden huopa katon siihen. Hieman oli lämmin päivä siihen hommaan, auringossa yli +40 astetta, minä kannan olutta ja limpparia miehille alas koko ajan :)
Tänään uitiin alvariinsa lasten kanssa ja ne nautti kun minäkin lilluin niiden kanssa, kerättiin marjoja, pelailtiin. Tehtiin VAIKKA mitä, kiukuteltiinkin puolin ja toisin :)
Mulla alkoi kuukautiset, blaah.... Eli huomenna voi vielä uida mutta sitten ei enään.

kello on nyt 23, ja vartti sitten lapset nukahtivat vasta.
Huomenna tänne saapuu serkku poppoo, Jari ja Katja + lapset eli eloa on luvassa monin kertaisena :)
Meidän särkänniemi reissu siirtyy nyt näillä näkymin lauantaille, katsotaan nyt.

Voi olla etten kirjoittele tänne kun vasta aikaisintaan perjantaina, katsotaan nyt. Illalla on aina ihan valmista sänky kamaa :)
Mutta on tämä lomailu niin ihanaa että!!!!!

Ei kommentteja: