lauantai 6. lokakuuta 2007

8.päivä lopuillaan. Riku lopetti tänään polttamisen

Loppu viikko meni miten meni. Laitan pillereiden syyksi, kun en muutakaan keksi. Aivan kamala väsymys oli 24/7. Piti kuitenkin jotenkin jaksaa koti työt tehdä, ainakin ne pakolliset. Puhtaita astioita ja pyykit. Siinäkin oli ihan liikaa. Lenkille en kuvitellutkaan jaksavani, vaikka iltaisin oli puuhaa joten en olisi ehtinytkään. Aleksin vanhempain ilta oli torstaina. Loppu viiko tosiaan oli jotenkin hankala. Koko ajan kotona oli tupakka mielessä, sormet syyhysi oikein. Sittenhän se meni syöpöttelyksi kun yritti keksiä jotain muuta. Tänään kauhistuin kun vaa´alla kävin, olen lihonut 2kg viikossa :( Riku yritti lohduttaa että eihän se kerro mitään. Pitää samaan aikaan aina käydä, missä välissä on kierto, koska syönyt, paljon juonut yms yms yms. No, tiedänhän minä että tuollainen parin kilon heittely ei tarkoita lihoamista.
Tosissaan loppu viikko oli tähän asti rankin aika tämän homman kanssa. Ja totaali sekavia uniakin näin, kuolemasta, vauvoista...

Toissa yönä Lotta ei juurikaan nukkunut, vatsaan sattui. Olin töissä kun Riku soittaa kahdeksan aikaan, Lotalla kuumetta 38 ja vatsaa valittaa vielä vaan.
Onneksi Marja otti Lotan hoiviinsa aamulla ja minä pika pikaa tein työt ja lintsasin yli tunnin :) 11.00 hain jo Miron hoidosta ja käväistiin kaupasta nopsaa viikonlopun ruoat ostamassa, Lottaa kun ei kauppaan uskaltanut ottaa.
Illalla ihan hetkessä Lotan kuume nousi, ensi oli 39.1 ja kohta jo 40.3 ja tyttö puoli kuollut. Ei maha kipua eikä mitään muutakaan. Tarkoituksella en lääkettä antanut kun ei sattunut ja aamulla kuume oli poissa. Nyt tuo "maha" homma on ollut jo kolme kertaa ihan lähi aikoina. Ja kerranhan se oksenti ihan hoidossa mutta sitten ei mitään. On se hyvä että sinne allergia sairaalaan päästään. Pitääkin kirjoitella näitä ylös etten unohda.

Eilen illalla menin kympiltä nukkumaan, tai simahdin oikeastaan. Nukuin kun tukki 10h, eli heräsin aamulla kahdeksalta. Tupakka ajatuksena aamulla ei houkutellut yhtään ja ilokseni poltin ensimmäisen tupakan vasta 10.00. Olin todellakin yllättynyt, ajatus polttamisesta eto ja ei tehnyt mieli mennä :) Rikuhan tänään lopetti jo kokonaan. ja todella hyvin sillä on mennyt. sanoo että yhtään ei tee mieli mennä tupakalle.
Yllätettiin lapset ja lähdettiin uimaan :) Siellä oli meillä todella hauskaa ja lapset nautti :) Lopuksi saivat mehua ja pikku namit. Ja sitten myöhemmin päivällä, 14.00 poltin vasta toisen tupakan, olin ylpeä itsestäni :) Se oli saavutus ja muutenkin kun olo on tänään ollut sen suhteen PALJON parempi mitä tuossa loppu viikolla.
Kävin lasten kanssa tänään kävelyllä keskustassa ja ostettiin viikonloppu namit, oltiin puistoissa matkalla ja pihaankin jäätiin vielä.

Tänään olen polttanut n 3-4h välein, vaikka kyllä niitäkään ei tarvitsisi. Se tapa se tapa!!!! Ajattelinkin katsoa miten huominen menee ja josko en ottaisi maanantaina tupakoita ollenkaan töihin mukaan. Vaikka tekisi mieli niin ei olisi, katsotaan nyt :)

Lapset oli aikas mukavassa sokeri humalassa kun oltiin pihalla, huh! Mutta hermo ei kuitenkaan mennyt :)

Pakko kertoa yksi juttu mikä Mirolle kävi nyt illalla- Lotta ja Miro leikki olohuoneessa innoissaan kauppa leikkiä. Olin pyykkiä viikkaamassa kun Miro tulee jotain ruskeaa kädessään ja katsoin että oli sulanut suklaa pala. sanoi minulle että nyt äiti kyllä pitää käsi pestä. Ja suuntasi vessaan. Lähdin perään katsomaan ja huomasin hajun, paska haisi :) Sanoi että äiti kun en yhtään huomannut kun oli niin kiva leikki ja sitten se kakka vaan tuli puntista lattialle! Ressukka oli ottanut sen kökön käteensä ja ajatellut että sotkut pitää siivota :) Minä nauroin, voi luoja kun nauroin :) Samalla yritin lohduttaa että ei haitannut ollenkaan, sattuuhan noita kaikille :) Miroa hävetti ja onneksi sain koottua itseni. Kehuin vielä kuinka hyvin toimi kun ei vaan jättänyt asiaa vaan tuli kertomaan siitä heti. olohuoneesta ei löytynyt enempää kikkareita, onneksi ei ollut vatsa löysällä. Mutta kyllä se oli huvittava tilanne :)

Nyt jos jotain iltapalaa ja sitten sänkyyn. Saan taas aamulla nukkua kun formulat tulee ja Riku herää ne katsomaan :)

Ei kommentteja: