lauantai 8. marraskuuta 2008

Koirakuumetta ilmassa

Pitkään olen sanonut, että kuhan lapset lentää pesästä hankin itselleni pienen sylikoiran jota voi paapoa (vaikka Riku on allerginen, ei haittaa heh). Nyt jostain syystä Rikukin on alkanut katsella pentuja netistä, taitaa silläkin mielenkiinto nousta... katsotaan miten käy minun ja lasten painostuksen, saadaankohan jo keväällä uusi perheenjäsen. Niitähän ei saa heti seuraavana päivänä päätöksestä vaan ne pitää varata ajoissa. hintahan niillä on kova, ainakin sellaisilla mikä meille tulee (ehkä), se maksaa siinä 1000e-1500e. Katsotaan...
Tänään sanoin ihan pilalla vaan, että päätä: joko hankitaan koira tai vauva :D Ei se miettinyt kun sekunnin kun sanoi että, mielummin sen ensimmäinen :D Enhän minä todellakaan tosissani ollut, en halua yhtään enempää lapsia (vaikka ne on aivan maailman ihanimpia otuksia, mutta kun ne ei ole sitä kun muutaman ensimmäisen kuukauden ja niillä ei ole palautus oikeutta, hih).

Oltiin tänään lasten suunnistuksen päättäjäisissä ja kaikki sai palkintoja, Lotta 2, Aleksi 2 ja Miro jopa 3. Niitä sai ahkeruudesta, kuinka pärjännyt omassa sarjassa ja sitten vielä keravan urheilijoiden seuranmestaruus kilpailuista. Sen jälkeen käytiin anoppilassa vielä, lapset esittelivät omia palkintojaan.
Huomenna olisi isänpäivä, mennään kaikki porukalla Ohkolaan ja tietenkin käydään Rikun vanhemmilla.

nyt on jo lauantai menossa ja Lotalla ei ole kertaakaan ollut tällä viikolla migreeniä. Tiedä sitten vaikuttaako tuo ruokavalio systeemi vai onko vaan pieni katkos vaan kohtauksissa. TOIVONTAAN että tuo uusi ruokavalio auttaisi, saisi lääkitystä pienemmäksi.

laittelin äsken kynttilöitä palamaan partsille ja sisälle, lapset katsoo Suomen pelkokerrointa kiltisti, onpas mukava ilta. Kun lapset on kiltisti on aina mukavaa :)

Keskiviikkona minulla on aika meidän työfysioterapeutille, se haluaa nähdä tuota minun rannetta. Se on aika jäykkä, toivottavasti siellä ei ole arpikudosta tms. Muuten se pitää leikata auki ja puhdistaa. Sehän tietäisi pitkää sairaslomaa, mutta kyllähän sitä voi kirjoitella koneella yhdellä kädelläkin :)

Ei kommentteja: