maanantai 4. kesäkuuta 2007

Huh hellettä

Kuumaa on todella, paahtavaa ajella ympäri pääkaupunki seutua autossa, jossa ei ole ilmastointia. Lähdin hieman aikaisemmin töistä, puoli kaksi oli tikkien poisto. Ja kuulimpa sellaisen väitteen että se ei satu... AI EI SATU!!!! Kilin kellot sanon minä. Vedet valuen silmistä yritin olla hiljaa. Ilmeisesti hän oli niin työhönsä kyllästynyt ihminen että ei paljon häntä hetkauttanut, vaikka huomasi että sattui..

Sen jälkeen jonotin tunnin kelassa. Vein ne hoitovapaa paperit sinne.
Kotiin, muksut hoidosta, ruoan tekoa, torkkumista sohvalla ja sitten aleksin suunnistus harjoituksiin. Sieltä kauppaan, kotiin, keittiön siivous, iltapalaa lapsille, koneeseen likapyykkiä, muksut sänkyihin, lattioiden moppausta, poikien kanssa tappelua TAAS. Hykkyrät sentään että on hommaa taas. Ja paljon olis tekemistä vielä, muttei tosin tänään. Pitäis partsi laittaa kuntoon, pitäis keksiä mihin änkeen kaikki ylimäärä tavarat jotka lojuu missä sattuu. Vaikka kuinka siivoan ja järjestelen paikkoja, tämä huusholli räjähtää yhdessä illassa. Ihan kuin täällä ei olisi viikkoon tehty mitään. Sitten tulee turhautunut olo, miksi minä yritän ja teen vaikka se ei kannata, blaah. Nyt taas väsyttää aikas paljon joten menee aivan valitukseksi. Onkohan muilla tälläistä?!? Vai olenkohan outo lintu!!!

Huomenna pitää mennä kuuteen töihin kun minun pitää olla jo ennen yhdeksää kotona, riku odottaa aleksin kanssa täällä. Aleksilla on koulun terveyden tarkastus.
Noh, pomo on 2 päivää lomalla joten ajattelin että teen hommat pika pikaa pois alta ja himaan nopsaan :) Huomenna on aika vilkas päivä mutta keskiviikkona saatan livahtaa jo 10 aikaan kotiin :)

Valmistuis nyt tuo pyykinpesukone että saisin ne kuivumaan ja sitten iltapalaa ja sitten Zzz Zzz

Ei kommentteja: