keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Rantsu päivä :)

Nukuin TAAS pommiin aamulla, säpsähdin 5.35 että herranjumala jo sitä taas nukuttiin pommiin. Onneksi pääsin jo kuuden aikaan liikkeelle. Ripeästi pakolliset hommat pois alta ja kotiin, kello oli vasta vaille 10.00. Hain muksut hoidosta, hoitajat ei meinannut uskoa minua kun sanoin joo joo otan ne jo kotiin. Yrittivät että pidä ne täällä ja pidä itse vapaata, ehei :)
Katja soitti 11.30 ja kysyi lähdetäänkö kuusijärvelle, ei meitä tarvinnut suostutella. Kimpsut kasaan ja syötävää mukaan ja menoksi. Lapset nautti oikein siellä olosta, uivat siinä +18 asteisessa vedessä koko ajan, sen 3h mitä siellä oltiin.
Mulle nousi ihan kamala aurinko ihottuma taas kerran, juuri kun se oli rauhoittunut. Nyt on ihan kellukoita käsissä.
Kolmen jälkeen lähdettiin pois ja haettiin Riku töistä samalla. Tein ruokaa, syötiin ja lapset tekivät kortit Ville ukille, Rikun isä siis täytti tänään 55v.
Kuudeksi mentiin sinne kahvittelemaan ja puoli kahdeksan aikaan oltiin kotona.
Hittolainen, vaikka kuinka rasvailin lapsia sk30 niin selät pojilla paloi, kökkö :( Nyt on huono omatunto siitä, olisi pitänyt paidat laittaa päälle vaikka olikin vedessä.
Minun kädet on aika hurjan näköiset, turvoksissa oikein paukamista ja aikas kipeät, vaikka palaneet ei olekkaan.
Riku katsoikin netistä että nyt on UV säteily todella voimakasta, eli kauppaan pitää mennä ostamaan ohuen ohuita valkoisia pitkä hihaisia paitoja itselle ja lapsille. Onneksi on jäljellä yhtä kortisoni rasvaa mitä Miro on joskus saanut ihottumaan, laittelen sitä käsiini. Vitsi, ei olisi ihme vaikka siitä luomesta mikä poistettiin löytyisikin jotain muutoksia (on nyt patologisella helsingissä) kun oma iho reagoi tällä lailla aurinkoon ja palan sen 10 kertaa ainakin kesässä.

Noh, nyt on muksut nukkumassa. Yhtään eivät puhuneet sängyissään, taisi uinti tehdä tehtävänsä :)
Koneessa odottaa märät pyykit ripustajaa ja edelliset pitäis viikata ensin alta pois.
Ai niin, Riku se taas aloitti tänään tuon pokerin harrastamisen netissä, grr. Pyysi kyllä lupaa, saako hän siirtää sinne rahaa, kuinka paljon. Itse hän sai summan päättää, mulla on asenne EVVK. Siinä sillä sitten menee taas kaikki illat, viikonloput. nytkin kuuluu tasainen kilinä koneesta :) On siinä kanssa "harrastus". Voittaisi edes kunnolla, niin kuin meidän tuttava. Se on jo monta tonnia voitolla. Onneksi on kesä ja me voidaan lasten kanssa päivisin ja iltaisin lähteä evakkoon pihalle :)

Ei kommentteja: