perjantai 8. kesäkuuta 2007

Viikonloppu alkoi

Töihin kuudeksi taas. Mutta jo 11 aikaan pomo ilmoitti että eikös Tiina lähdetä jo viettämään viikonloppua, no ei tarvinnut kahta kertaa käskeä :)

Kotona hieman siivoilin ja olla möllötin ja nautin yksin olosta. Popitin taas Il Divoa niin että naapuritkin varmaan kuulivat, siitä tulee niin hyvä ja rauhallinen mieli kun niitä miehiä kuuntelee. Uskomaton ääni heillä, ah niin ihana... niin ihana. Välillä kylmät väreet menee :)

Riku tuli kahden aikaan kotiin pyörähtämään ja lähti heti, meni kalaan merelle poikien kanssa. Kolmelta lähdin hakemaan lapsia hoidosta. Niin ajatuksissani ajelin että ajoin sitten kanniston ohi, ja vasta savion kohdalla säpsähdin että mihinkäs minun piti mennä :) Pikkusen hoitajat nauroi minulle kun kerroin.

Ilta meni ihan kivasti, hiemanhan äidin enkelit tappeli. Lotta tunnetusti poikia ärsytti ja pojat antoi takaisin, tottakai. Voi kamala sitä huutoa mikä Lotasta aina lähti, häntä kohdeltiin niin väärin.
Kuunneltiin Fröpelin palikoita, Jumppalaulua! Otin netistä lapsille PMMP:n Pikkuveli -laulun ja lapset oli aivan tohkeissaan, he kun ovat sitä hoilanneet jo monta kuukautta. Tunnetusti minä en osaa käyttää noita ohjelmia hyvin joiten tein rikulle listaa mitä levyjä sen piti ottaa mulle. Kyllähän minä yritin yritin ja yritin mutta aina se ohjelma kaatui.

Riku kun tuli kotiin, annoin listan niin heti alkoivat kaikki tulemaan :)

Huomenna Lotta pääsee isälle ja eiralle ensimmäistä kertaa yksinään yökylään. Lotta on revetä liitoksistaan, niin innoissaan se on. Sitten isä vielä soitti Lotalle ja kertoi että on laittanut pihalle altaan, ostanut vesipyssyn ja pääsee vielä katsomaan Jussille lampaita niin ressukka meni aivan onnesta sekaisin. Illalla kyllä sanoi että jännittää aika paljon kun kaikkea kivaa on tiedossa. Ja voitte kuvitella että pojat on kateudesta vihreitä. Voi että niitä ottaa päähän, niillä kun on vielä huomenna pelikielto päivä eli ei tietokonetta ei XBox:ia ja se vielä tekee asiasta pahemman mitä se jo on.
Huomenna on Jannen (rikun veli) synttärit ja heidän tuparit yhdistelmä juhlat. Nyt on minun vuoro jäädä ja mennä, kyllä sitä on odotettukkin :) Katsotaan konttaako mamma kotiin. Tosin kyllä sanoin Rikulle että jos yöllä joudun yksin kävelemään niin aika pelottavaa. No, hän sanoi että soittaa ja puhutaan koko matka.

Ei kommentteja: