torstai 18. lokakuuta 2007

Jo se on torstai, viikko mennyt vauhdilla. Huomenna tulee viikko savutonta elämää :)

En ole iltaisin jaksanut koneella enään istua ja päivällä ei tunnu olevan aikaa. Ja sitten jos olisi aikaa niin on pakko nousta ja tehdä kuitenkin jotain ettei ala ajattelemaan tupakkaa. Nyt on kyllä muutama päivä ollut helpompaa, siis että jos tulee mieleen niin sen asian käsittelee paremmin ja tosiaankin tekemisellä sen unohtaa. Illat on pahat kun ei viitsi silloin tömistellä kotona enään, jos lapset nukkuu. Sitten pitää vaan purra hammasta :)
Siitä ns. hermo sauhusta on kyllä paha päästä eroon. Sitä on niin tottunut aina mennä tupakalle kun hermostuu/kiukuttaa yms.
Mutta IKINÄ en olisi uskonut että viikko menisi näinkin hyvin, voiton puolella tässä ollaan. Pahin pitäisi olla takana. Huomenna on tosin se kaapelitehdas ilta, ja olen kahden vaiheilla. Taidan kuitenkin olla ihan selvin päin. Kaksi inhottavaa huonoa puolea näissä lääkkeissä on. Toinen on paha olo, oksettaa varsinkin aamuisin ja joskus iltaisinkin. Ja toinen on se kun nuo muutkin vatsa vaivat palasi. Ei riitä enään kunnon kipu kohtauksen tullessa tupla annos lääkettä ja se kipu on valtavaa ylä vatsassa ja se säteilee yläselkään. Saa nyt nähdä, jos se jatkuu vielä kauankin niin pitänee varmaan hakea jotain vahvempaa lääkettä tms.
Iho on nyt 2 päivää oireillut, veikkaampa että alkaa iho puhdistumaan. Naama aivan täynnä kaiken näköistä ja kokoista näppylää :)

Olen huomannut itsestäni sellaisen piirteen nyt lopettamisen jälkeen että en pysty olemaan hiljaa jos joku asia kiukuttaa/ottaa päähän. Rikukin saa aikamoisia "piikkejä" välillä :) Ja suorapuheisuuteni taitaa olla sille myös uusi asia jota se ei ole hyväksynyt, vielä ainakaan. Ennen olin hiljaa, purin hammasta ja pahoitin mieltäni ja olin hiljaa. Mutta nyt piru vie sanon suoraan :)

Lasten kanssa viikko mennyt hyvin ja huonosti. Lotta osaa olla edelleen tempperamenttinen pippuri jonka täytyy äitille laittaa vastaan.
Lapset on ollut paljon ulkona ja Aleksi on saanut pihalta kaverin, Tuukan. Tuukka oli meillä tässä yksi ilta leikkimässä myös.

Tänään illalla menen Aleksin kanssa Jaakkolan koululle köksä "tunnille". Tehdään yhdessä ruokaa ja syödään sen päätteeksi. Ilta siinä hurahtaa, alkaa vasta puoli kuusi.

Jospa nyt keittäisi tetä, vihreää teetä. Olen kahvin juonnin lopettanut kokonaan töissä. Ihan jo vatsan takia ja eikä oikeastaan tee edes mieli. Väsyttäis niin pirusti vielä....

Ei kommentteja: