sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Kolmas päivä menossa "uutta elämää" :)

Tosiaan, nyt on 2 savutonta päivää takana. Luulenpa että ne olivat ne kauheimmat. Vaikka tämä lääke auttaa mutta joitain nikotiinin vieroitusoireita huomaan ihan selvästi. Hermostuneisuus: Kävelen edes takaisin kotona vaikka mitään tekemistä ei olisi, mietin koko ajan mitäs nyt, kun tupakalle vois mennä, ei voikkaan mennä, mitäs nyt. Pe ja la oli tupakka aivan koko ajan mielessä, kun olisi ollut niin kiva mennä. Ruokahalu on kasvanut, ei niinkään nälkä ole mutta jotain tekemistä pitää olla suulle ja käsille. Ja jotenkin kuitenkin tekee mieli mennä katsomaan jääkaappia. Tuo pitää saada heti kuriin :) Annan itseni nyt ravata siellä, parempi tuo kun sortuisin tupakkaan!!! En ole saanut tehtyä mitään aikaiseksi viikonloppuna, en saa aloitettua mitään. Siis koti hommia tarkoitan. Olen levoton ja hermostunut mutta en saa itseäni sillälailla liikkeelle että tekisin jotain. Onneksi Riku on ollut kotona ja se on tsempannut minua. Kyllä se "pakotti" minut eilen kun sulatettiin tuo iso pakkanen ja se tarvitsi apua. Siinä meni kyllä tunti kivasti ja eikä ollut tupakka mielessä.
Tänään tuntuu olo hieman paremmalta, katsotaan mitä päivä tuo tullessaan tämän asian tiimoilta. Mutta kyllä on omituista kun ei käy enään tupakalla :) On tilanteita joissa aina kävi ennen, ja se tulee mieleen ja sitten toteaakin että eipäs mennäkkään :)

Eilen sain nukkua taas, kivaa. Viikolla nuo unet jää aina niin lyhyiksi. Lapset sai pelailla hieman pelipäivänä ja olivat sitten pihallakin. Minäkin siellä istuskelin.
Kolmen korvilla mentiin vankilalle. Mummu oli jo viikolla kysellyt tuleekohan lapsukaiset yöksi ja sinne suunnattiin.
Viideltä minä ja Riku lähdettiin, mentiin prisman kautta. Ostin naulakon, johon lapset saavat opetella laittamaan omat vaatteensa. Olen niin lopen kyllästynyt niitä korjailemaan eteisen lattioilta. Riku vielä ehdotti että investoidaan isoon kaappiin missä on peilit, sopii :)

Illalla sitten käytiin kahdestaan syömässä Chicos paikassa, vai mikä se nyt olikaan :) Oli kyllä hyvää ruokaa, mausteista mutta hyvää ja lähti nälkäkin. Taidetaan mennä lastenkin kanssa sinne. Siitä mentiin vuokraamaan elokuva ja katsottiin se kotona. 23.00 minä aloinkin jo nukkumaan. Ja nyt aamulla puoli kymmenen herättiin :) Nyt on taas nukuttu. Ihan kohta mennään vankilalle. En tiedä mitä päivällä tehdään, kävisiköhän sitä korsossa... Saisinkohan minä tänään pyykkiä pestyä :)

Illalla on lenkille meno Katjan kanssa :)

Ei kommentteja: