torstai 17. toukokuuta 2007

Saisipa tämän päivä pyyhittyä pois

Päivä alkoi suht kivasti, nukuin kahdeksaan asti. Yöllä piti jonkin verran valvoa lotan kanssa kun oli ihan tukossa. Nukuin 9.5h miinus heräämiset eli kaiken järjen mukaan ihan kivasti mutta ei. Aamulla olin todella väsynyt, sanoin Rikulle että silmät ei millään pysy auki vaikka olin jo ollut jalkeilla jonkun aikaa. Vasta kun aamupala oltiin syöty niin piristyin, eli n vaille yhdeksän.

Kotona kökötettiin koko päivä, lotta oli sen verran flunssainen ja hieman ehkä lämpöä. Mirolla tuntuis olevan kurkunpääntulehdus ja aleksilla yskää. Siivoilin oikeastaan koko päivän, tein ruokaa. Miro siinä pöydässä sitten alkoi pelleilemään... "sano lakka, sun housuissas on kakka, hah hah hah" yms tälläisiä juttuja ja syöminen jäi kokonaan. Varoitin, että jos ei lopeta ja ala syömään lähtee lautanen. Ei poika uskonut, joten ruoat läks edestä. Ja miro loukkaantui totaallisesti. Varmaan naapuritkin kuuli kun miro huuti "äitiii, mulla on kamala nälkä, äitiii anna ruokaa" mutta en periksi antanut. Oli sen verran syönyt jo että tiesin että ihan kamala nälkä ei ollut, mutta pojan piti vaan huutaa kun häntä kohdeltiin nyt väärin. No, en antanut ruokaa kuten uhkasin.

Kuuden jälkeen lähdin hetkeksi lasten kanssa ulos, kun rikun piti sillä välin paistaa lettuja. Ja mitä sitten... huomattiin että aleksin pyörä oli varastettu kellarista. VOI HELVETIN KUUSTOISTA!!!!! Just viime kesänä ostettiin uusi n 260e pyörä mikä piti kestää ainakin kolme vuotta. Aleksi pahoitti tosi paljon mielensä.

Nyt tein rikosilmoituksen, mutta ei sitä varmaan koskaan näy enään...

Ei kommentteja: