tiistai 15. toukokuuta 2007

Väsyyyy...

Mikä lie väsyttää, pari viikkoa mennyt jo tämän väsymyksen kanssa. Ei huvita mikään, kaikki tuntuu pakko pullalta. Arki kiukuttaa... Kai tämä menee ns. kevät väsymyksen piikkiin. Pitäis työterveyshoitajalle mennä kun vaan muistais. Veikkaan että paineet on alhaalla.

Tänään oli ihan normaali päivä. Töitä ja kodin hoitoa. Hain Miron hoidosta hieman aikaisemmin ja käytiin ostamassa sille uusi takki ja ulkopöksyt. Sitten kotiin ja Riku tulikin muiden kanssa. Ruokaa tein ja syötiin. Sitten Riku kauppaan Lotan kanssa. Minä laittelin tiskejä, viikkailin pyykkiä, siistin paikkoja. Pesin lisää vaatteita ja komensin lapsia, ja taas uusi tiski odotti. Sitten olikin jo iltapalan aika. Annoin ruokaa lapsille ja samalla pyykkiä kuivumaan. Sitten pesin lapsilta hampaat, ilta pisut ja juomiset. Sitten lapset vein sänkyyn. Huoh, eli ihan tavallinen päivä niin kuin viimeiset 7 vuotta :)
Nyt muksut on sängyissään odottamassa unta ja minä saan istahtaa, jes! Väsyttää niin pirusti... Itse pitäis vielä raahautua suihkuun ja syödä iltapalaa ja katsoa lapsille vaatteet huomiseksi valmiiksi. Missä se minun OMA aika taaskin on... Suututtaa... menee väsymyksen piikkiin... Millä minä iltaisin kävisin vaikka lenkillä kun kaikki koti hommat odottaa kuitenkin ja sitten menee jo seuraavan päivän puolelle kun pääsisi nukkumaan.
Nuokaan pirut ei nukahda TAASKAAN millään, lotalle tuli kakka hätä, miro ei halua lamppua päälle vaikka aleksille se pitää olla, aleksi valittaa kun miro höpöttää, plaah... Ja yksi tuolla sängyssä kiukkuaa kun en saa lapsia hiljaiseksi.

Tänään mietiskelin että olisi todella mukavaa päästä tanssimaan pitkästä aikaa.

Nyt ei kyllä irtoa tekstiä, aivot meni jo off -asentoon. Huomenna herätys n viideltä...

Ei kommentteja: