tiistai 19. kesäkuuta 2007

Töttöröö

Ah, niin uuvuttavaa tehdä töitä flunssassa. Tai ei ole edes nuhaa, keuhkoja hieman jomottaa välillä, kurkku kipeä välillä ja tämä pirun pään särky. Mutta voimat tämä vie aivan kokonaan. Se siitä työpäivästä, kiirusta oli vaikka muille jakaa. Yritinkin jakaa mutta kukaan ei auttanut.

Tänään suunniteltiin menevämme sinne tuttaville (ketä riku auttaa rakentamisessa) grillaamaan. Pitää kaupasta hakea jotain hyvää lihaa.
Huomenna vika duunipäivä, IHANAA :) Ilmat näyttää siltä että lähdetään sinne möksälle huomenna. Voisiko ihanampaa olla. Pitkääkin illalla muistaa soitella Tampereelle päin tänään illalla. Just kuhan Riku lähtee töistä niin haetaan lapset.
Nyt väsyttää niin paljon että silmät ihan väkisin menee kiinni, taidan jättää illalla koti työt kokonaan. Peskööt itse astiansa ja vaatteensa jos loppuu kesken. Niinpä niin, nyt uhoan että en tee mitään. Katsotaan vaan, kuitenkin olen illalla mopin varressa kiinni ja sanon että no jos yhden koneellisen pesisin pyykkiä.
Illalla tulee muuten 4D dokumentti jonka katson, jos en nukahda kesken kaiken. Olikohan sen nimi Munaton Mies vai mikä lie :) Katsoin viikko sitten sen ensimmäisen jakson siitä. Muistakin kun silloin viikko sitten olin tehnyt leipiä, menin makkariin laitoin leivän suuhun ja telkan päälle niin mitä siellä näkyikään, miesten pippeleitä vilkkui ruutu täynnä eli hyvää ruoka halua vaan!!

Illalla lisäystä:

Tosiaan oltiin siellä Kimillä ja Satulla grillaamassa. Ukot hääräsi kolmannessa kerroksessa rakentelemassa ja me tytöt grillattiin kalkkuna vartaita ja makkaraa.

Meidän pojat ne keksi siellä kuinka voi skeitata auton peräkärryllä :) Oli aika koomista....
Soittelin Pirjolle tampereelle tänään ja se toivotteli tervetulleeksi koko poppoon. Kyllä tuli hyvä mieli kun tietää että kohta lähdetään. Lähdetään siis torstai aamuna aikaisin, Riku vie meidät mökille ja itse menee vielä töihin.Niillä on toimisto myös Tampereella. Sillä on nyt menossa jotain isoja juttuja Paperiliiton ja sak:n kanssa. Joten täytyy panostaa hieman enemmän.
Vaikka kuinka uhosin niin pyykkikone meni kuitenkin päälle, pitää pestä vaatteita mukaan matkalle. Olen niin tohkeissani sinne pääsystä!!!!

Huomenna pitää isän konetta mennä TAAS katsomaan, se ressukka kun ei oikein ymmärrä niistä asioista. Ei sen puoleen, en minäkään.

Ai vitsi, töissä sain kehuja tänään. Oikein meidän isopomo yksikönpäällikkö tuli kiittelemään hienosti hoidetuista hommista, lähinnä parista reklamaatiosta ja yleensäkkin ripeästä toiminnasta niiden suhteen ja kuinka olen hoitanut ja valvonut alusta loppuun. Yleensä kuulemma on mennyt hyvitysten puolelle mutta minun ripeän toiminnan ansiosta niitä ei nyt tarvinnut tehdä. Kyllä se piristää mukavasti työpäivää tuollainen vaikka onkin raskas viikko ollutkin töissä muuten. Tänäänkin heti aamulla puoli kahdeksan soitti yksi isännöitsijä ja sanoi että vahaukset ei kelpaa kolmessa eri paikassa (rahassa monen monta tonnia) ja laskua ei meinaa maksaa. otin luurin käteen ja soitin aliurakoitisijoille. Meni 1.5h ja paikat oli uudessa vahassa ja kiilsi kun vauvan pylly. Ilmoitin isännöitsijälle että asia on korjattu. meni ukko aivan hiljaiseksi, positiivisella mielellä kylläkin. Ilmoitti myöh päivällä sähköpostilla että lasku maksettu, kiitos ripeästä toiminnasta, hyvää juhannusta sinulle tiina. Oli saman meilin laittanut päälliköille ja siksi varmaan sainkin ne kehut :)

Mutta, nyt pyykki hommaa ja sitten sänkyyn telkkaa katsomaan Munatonta miestä

Ei kommentteja: