torstai 21. kesäkuuta 2007

JEE, Möksällä

Tosiaan nyt ollaan täällä Ylöjärvellä, antaverkassa mökillä.

Eilen venähti jopa yli 24.00 nukkumaan meno kun sitä pakkaamista riitti ja riitti. Riku hermostui kun halusin ottaa niin paljon tavaraa mukaan.

Kuudelta ylös taas, suihkun kautta hommiin. Ja kahdeksan aikaan aamulla päästiin lähtemään. Auto matka menikin ihan kivasti, lapsilla oli pikku naposteltavaa autossa ja lainattiin Rikun isältä Tom Tomi, se navigaattori ja lapset sitä tuijotti vaikka oli kyllä todella tylsää esim. moottoritiellä.

Päästiin perille vaille 11, kaupassa piti käydä. Purettiin auto nopsaan ja Riku lähti heti töihin sinne Tampereelle.
Me siinä lasten kanssa sitten kahviteltiin, pihalla pomppivat ja juoksivat. Oltiin uimassa ja käytiin katsomassa oliko sauna tallella.
Vesi täällä on muuten TODELLA kylmää, ei lapsetkaan kauaa pystyneet olemaan kerralla. Voisin epäillä että on jotain 15-16 asteista. Mutta sinnikäs oli Miro ainakin tärisi niin että ei puheesta selvää saanut mutta ei hänellä kuulemma kylmä ollut.
Yhden aikaan mentiin ylös vintille pikkuiselle lepo hetkelle. Miro nukahtikin hetkeksi ja minäkin taisin torkahtaa :) Vaille kaksi aleksi ja lotta varovasti kysyi saako mennä alas ja niin mentiinkin, Miro jäi nukkumaan.
No, siinä syötiin ruoka ja lapset pelaili pihalla pelejä. Oltiin taas uimassa :) Sitten Riku jo tulikin töistä.

Siinä sitten Uimisen jälkeen Riku leikkasi ylhäältä nurmikot ja minä haravoitsin ja Lotta oli apurina. Siinä suunniteltiin mitä tehtäis JOS tämä olisi oma mökki, siis miten pihaa muutettaisiin. Ja hienot on suunnitelmat jo tynnyrisaunallekkin, siis sille alueelle :) Puut kaatoon, nurmikkoa tilalle ja hiekkaranta siihen nyt liejuiselle rannalle.

Lapset ovat tänään menneet kun päättömät kanat, niin kivaa niidenkin mielestä oli tulla taas tänne. Minä myös nautin. Päivällä vetäsin yhden juhannus oluen laiturin nokassa kun katselin lapsia kun ne ui :)

Illalla saunottiin kunnolla tynnyri saunassa ja sen jälkeen paistoin lettuja meille. Miro siinä halusi olla kaverina siinä hommassa. Ja se kehui minut taas maasta taivaaseen.Olen todella söpö ja kauniskin. Ja olen kuulemma erkois hyvä letun paistaja kun seisoin, pidin miroa polvella (jalka oli tuolin päällä) ja paistoin samalla siinä lettuja ja joka välissä pusuttelin ja halin sitä. Siksi olen erikois hyvä letun paistaja. Riku tuli kaksi viimeistä lettua paistamaan kun isän kanssa juttelin niin heti välittömästi tuli kun apteekin hyllyltä kommentit Mirolta että isi on ihan surkea :) Karua :)

Riku vei muksut vintille 20.30 ja nukahtivat välittömästi. Huomenna tuleekin loppu porukka. Jarin porukka ja Pirjo ja Kale.
Nyt kyllä nukkumaan, on aika vilkas päivä ollut. Huomenna luvassa kalastusta veneellä, vesipyssy ammuntaa... Ne nyt ainakin...

Ei kommentteja: