sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Kankkusta ilmassa

Eilinen oli aika vauhdikas päivä. 10.00 mentiin kaikki sinne tuttaville kenen taloa Riku rakentaa. Muksut tykkäsi kun heillä oli allas pihalla. Syötiinkin siellä ruoka. yhden jälkeen lähdin Lotan kanssa. Satu sanoi että pojat voi hyvin jäädä kun viihtyivät, ei haitannut :) Kotona laitettiin Lotan yökylä tavarat, kävin suihkussa. Sitten käytiin kaupassa ostamassa tupari lahja ja äitille olutta. Kolmeksi vaarille ja Lotta jäi sinne.
Hain kaikki pojat kyytiin ja kotona valmistauduttiin ja viideksi sinne juhliin. Riku lähti 19 aikaan lasten kanssa kotiin, minä jäin. Päiviteltiin Mirkan kanssa että onpas omituista kun saa vaan olla ja istuskella.
Kotona olin kolmen aikaan.

Aamulla heräilin 10 aikaan, aikas mukava päänsärky oli ja Riku kiikutti lääkkeitä sänkyyn. Aamupäivä meni siinä podetessa krapulaa.
Kolmen aikaan mentiin hakemaan lottaa ja kaikki muksut lotrasivat takapihalla altaassa. Oltiin melkein 3h siellä, grillattiin makkaraa ja kahviteltiin. Kertoipa Lotta mitä oli taas vaari keksinyt. Oli ollut illalla Lotan kanssa altaassa leikkimässä ja söi pari kärpästä, voi luoja :) Tänään siinä lapset yllytti että syö etana (sellainen oli pihalla) mutta ei onneksi syönyt. Kertoipa vaari joskus syöneen koppakuoriaisenkin :)
Lotta oli viihtynyt todella hyvin.

Nyt illalla huomasin että Lotta ja Miro oli aavistuksen lämpöisiä, korvasta oli 37.7. Katsotaan nyt saanko jäädä huomenna kotiin niiden kanssa.

Nyt vasta tuli nälkä, aika isokin nälkä. Pitää hipsiä jääkaapille...

Ei kommentteja: